Προς το περιεχόμενο

Δεν ειναι μονο ταλεντο..


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 84
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

2 σχολια

 

καλο θα ηταν οσοι εχουν τη μυγα να την αφησουν να την πιασει κανας αλλος ε.

 

δευτερον, αν αυτη που παιζει σλιπνοτ σας αρεσει πιο πολυ απο τη γαλλιδουλα(ακομα και για αλλα κολπα, πιο πολυ εμπνεει η γαλλιδουλα νομιζω) τοτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω

 

ποσταριστηκαν βιντεο με τετραχρονα και ολοι κανατε σα να σας εβρισαν  εχει κανει τοσα και τοσα φοβερα θρεντ ο βαγγελης, στα πιο πολλα δεν υπαρχει τζερτζελο και κουβεντουλα πανω σε πιο (κατα τη γνωμη μου) ενδιαφεροντα θεματα, και εδω πεσατε ολοι να βγαλετε ο ενας τα ματια του αλλου. οκ κανεις μας (φανταζομαι) στην ηλικια των τεσσαρων δεν επαιζε οπως αυτα. ε τι να κανουμε τωρα. δηλαδη να μην εντυπωσιαστω? να πρεπει να περιμενω να πανε 25 για να τα κρινω? μα τι λετε?

 

η γαλλιδουλα και στο πρωτο βιντεο μπαι δε γουει σκιζει. τη σαλινα θα την ψαξω σε κανα τσοντοσαιτ. δε τη κοβω να εχει κανει τιποτα. θελει και διπεταλο τρομαρα της

 

μαλλον δεν εχεις καταλαβει γιατι εγινε ολο αυτο που αποκαλεις τζερτζελο. διαβασε καλυτερα τα ποστ κ θα καταλαβεις.

 

σε οτι αφορα τςρα το τελευταιο μερος του ποστ σου....Λιγη ευγενεια δεν ειναι κακο να υπαρχει...αλλο το δεν μου αρεσει κ αλλο το "ειναι μονο για τσοντες"..ελεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

+1

 

Διαβάζετε λίγο σε τι απαντάτε ή έστω τι γράφετε. Ήμαρτον με μερικές καφρίλες.

Αν συνεχιστεί σε αυτό το επίπεδο η κουβέντα για κλείδωμα πάει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όπου υπάρχει μαζική προσέλευση παιδιών που ασχολούνται με ένα αντικείμενο, εννοείται οτι θα εμφανιστούν μικρά και μεγάλα ταλέντα.

Και επειδή στην χώρα μας η σοβαρή ενασχόληση με οτιδήποτε αντικείμενο είναι μάλλον σπάνια, σπάνια εμφανίζονται και μεγάλα ταλέντα σε οποιονδήποτε τομέα.

Ο λόγος που όλοι οι μικροί ντράμμερς είναι μαύροι πάντως, έχει να κάνει με το ότι αυτή η παράδοση με την συνοδεία της χορωδίας απο μουσιικά όργανα, είναι μαύρη υπόθεση.

Οι λευκοί Καθολικοί τραγουδάνε τους ψαλμούς τους απο τα συναξάρια τους, οι διαμαρτυρόμενοι το ίδιο, και οι μαύροι Ευαγγελιστές πάντα με μια ωραία μπαντούλα  ;D

Γι αυτό άν είσαι Ιταλικής καταγωγής, τρώς σπαγγέτι απο τα 4, και γίνεσαι καλός ντράμερ στα 20 ας πούμε, και αν είσαι Ιρλανδικής, πίνεις ουίσκι στο μπιμπερόν σου, και γίνεσαι καλός ντράμμερ στα 16 σου  ;)

Άν είσαι Αφροαμερικανός, πάς στην Εκκλησία σου κάθε Κυριακή για την λειτουργία, και 6 φορές την εβδομάδα για πρόβες για την Κυριακάτικη λειτουργία.

Και αν τραβάς και το βλαστάρι  σου μαζί στην πρόβα απο τα 4, ε....

κάτι μαθαίνει σιγά - σιγά...  ;)

Όσο μας αφορά, καλά θα ήταν να μαθαίναμε και εμείς απο αυτό, παρά να ψαχνόμαστε σε επισημονικές - ιντερνετικές - βιολογικές ή παραψυχολογικές ερμηνείες του φαινομένου.

Συχνή και βαθειά επαφή με το αντικείμενο, και φτάνει. Άν υπάρχει ΚΑΙ το ταλέντο όπως λέει ο τίτλος του θρέντ, τότε εμφανίζονται οι τετράχρονοι που βλέπουμε.

 

 

Πες τα χρυσοστομε. Δε πιστευω να τα γκουγκλαρες ολα αυτα!!!! Γιατι αν τα γκουγκλαρεις θα μαθεις οτι οι ερευνες εχουν δειξει οτι οι μαυροι το χουν γραμμενο μεσα τους να 'ουμε και νικανε ολους τους ασπρους στο γκρουβ.

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

νικανε ολους τους ασπρους στο γκρουβ.

 

Αυτό που το διάβασες εδώ μέσα?Είπε κανείς ότι είναι καλύτεροι?Απλά ότι έχουν μία παραπάνω προδιάθεση σε αυτόν τον τομέα είπαμε.Έλεος πια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι "trolley", όχι "τρολ". ;)

 

Κατά τα άλλα, επίσης δεν κατάλαβα την απάντηση του vagelism: ίσως νομίζει ότι το όνειρο κάθε πατέρα είναι να κάνει το παιδί του βίντεο να παίζει κλαπατσίμπανα.

 

 

 

 

xaxaxa...να σαι καλα ρε φιλε.

Ειχα πολλα χρονια  να την ακουσω αυτη τη λεξη. {Την ελεγε η γιαγια μου ...γεννημενη το 1912} ::) ::)

Μηπως θα μας πεις και τζαζμπαντιστες??? ;D ;D

Σαν γνησιος κλα-μπα-τσι-μπανιστας λοιπον...το μονο που εχω να σου πω ειναι το εξης..

Εισαι σε λαθος site, λαθος κοινοτητα και λαθος Thread για να κανεις δηλωσεις τετοιου τυπου.

Θεωρω το χαρακτηρισμο σου επιεικως απαραδεκτο {λογικο βεβαια απο καποιον που ειναι ο καλυτερος φιλος του μουσικου -πεταει τη γνωμη του σε μουσικα Thread..αλλα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!!!}Μεινε στο περι ανεμων και υδατων και παιξε με τις λεξεις οπως τοσο ομορφα ξερεις να κανεις... και ασε μας εμας με τα κλαμπατσιμανα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

σε οτι αφορα τα υπολοιπα...ριξτε λιγο το εγωισμο σας..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

 

τα ειπε καποιος κλαπατσιμπανα κ αμεσως θιχτηκατε?? αφου δεν ειναι μουσικος κ αφου απο τον τροπο που γραφετε φαινεται πως δεν τον εκτιματε κ ιδαιτερα γτ σας πειραξε τοσο πολυ ο χαρακτηρισμος του? στην τελικη στα Drums πηγαινε ο χαρακτηρισμος του κ οχι στους drummers....αμεσως να προλαβετε να αποκαταστησετε την αληθεια!!!

 

PS και οι μη μουσικη εχουν δικαιωμα να εκφραζουν την γνωμη τους σε ενα μουσικο forum

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

xaxaxa...να σαι καλα ρε φιλε.

Ειχα πολλα χρονια  να την ακουσω αυτη τη λεξη. {Την ελεγε η γιαγια μου ...γεννημενη το 1912} ::) ::)

Μηπως θα μας πεις και τζαζμπαντιστες??? ;

 

Γιατί μιλάς στον πληθυντικο; Μόνο σε 'σένα απευθύνθηκα, αυτά που λέω σε 'σένα δεν αφορούν κανέναν άλλον εδώ μέσα. Αφού λοιπόν πιάστηκες από μία λέξη (που προφανώς χρησιμοποιήθηκε χιουμοριστικά) για να με θίξεις, μάθε ότι αυτά που γράφεις για 'μένα, τα έχουν πει και άλλοι πολλοί... που είναι τώρα όμως.. δεν ξέρω διότι μόλις κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει τόσο κοκο όσο νόμιζαν, αποχώρησαν θριαμβευτικά και μας άφησαν με τη ξυνή τους ανάμνηση - όπως θα κάνεις σίγουρα και εσύ.

 

Συμμετέχω οκτώ χρόνια στο φόρουμ, και είμαι ο μόνος από τους μη-μουσικούς του φόρουμ που λέει ξεκάθαρα ότι δεν είναι μουσικός. Ο λόγος είναι απλός: βρίσκομαι εδώ ένεκα άλλων χαρακτηριστικών μου, και όχι επί της βάσεως ότι ξέρω να παίζω πενήντα συγχορδίες και ότι έχω ακούσει 500 δίσκους (όπως περίπου είναι και τα περισσότερα μέλη). Ποτέ (των ποτών) δεν έχω εκφράσει άποψη σε ζητήματα μουσικολογίας ή οργανοπαιξίας, αλλά βεβαίως εκφράζω άποψη σε ζητήματα που αφορούν επαγγελματικό προσανατολισμό (σαν αυτά τα μαλακισμένα που ανοίγεις εσύ όλη την ώρα, για τους γνωστούς κατάπτυστους λόγους), όπως επίσης εκφράζω άποψη σε ζητήματα τεχνολογίας και λογισμικού.

 

Δεν είμαι λοιπόν μουσικός, αλλά τι σημασία έχει εφ'όσον το παραδέχομαι και ΔΕΝ μιλάω σαν τέτοιος; Για τα θέματα επί των οποίων τοποθετούμαι, σε διαβεβαιώνω ότι είμαι πολύ πιο αρμόδιος να μιλήσω από έναν αυτόκλητο δάσκαλο μουσικής (σχεδόν όσοι πέρασαν από ΩΔΕΙΟ είναι και τέτοιοι).

 

Έχεις ανοίξει 700 ίδια θέματα: το ταλέντο, η σχέση του με το μέλλον του μουσικού, γιατί δεν είναι αρκετό, πόσο αναγκαία είναι η μελέτη, γιατί είναι απαραίτητος ο δάσκαλος κλπ κλπ. Είναι σαφές, στα μάτια όλων, ότι "τρέχεις" μία ανεπίσημη διαφημιστική καμπάνια με την ιδιότητα του μέλους. Καλά κάνεις, εφ' όσον η Διαχείριση το επιτρέπει, αλλα δε θυμάμαι να υπόγραψα πουθενά ότι πρέπει να διαβάζω αυτές τις βλακείες αδιαμαρτύρητα.

 

  Τέτοιου είδους γελοιότητες, χαρακτηρίζουν αυτόν που τις εκστομίζει και δικαίως τον προσδιορίζουν ως αντιστοίχου νοητικής καταστάσεως με τα λεχθέντα του!

  Μάλλον ο προσδιορισμός Τρόλ δεν ήταν εκ παραδρομής και ούτε τυχαίος και θα συμφωνήσω κι εγώ, οτι σου ταιριάζει απόλυτα

 

Εσένα τι να σου πω... μάλλον μαθητής του είσαι. Η λέξη που σε ενόχλησε (και η οποία, ούτως ή άλλως δεν έχει προσβλητικό περιεχόμενο, ανάθεμα το κόμπλεξ σας), χρησιμοποιήθηκε χιουμοριστικά.

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Αφαιρέθηκε ένα σχόλιο (καθώς και αναφορά σε αυτό σε επόμενο ποστ) το οποίο είχε προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς.

 

Ας μην χάνουμε το μέτρο της λογικής: Στον "x"  δεν αρέσει η ερμηνεία σ ένα video που παρατίθεται. Το μέλος "y" έχει τις αντιρρήσεις του και τις δικαιολογεί. Το μέλος "z" όμως αποκαλεί το μέλος "x" γελοίο. Καταλαβαίνετε που χάνεται το μέτρο έτσι?

 

Νομίζω ότι θα περιμένω την τελική τοποθέτηση του vagelism και μετά το θέμα μπορεί να σταματήσει εδώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προφανως ομως εσυ εκρινες οτι το απο πανω ποστ που αφησες με τους εξης χαρακτηρισμους, ηταν οκ ε? γουελ νταν

 

 

 

 

Καλά μη βιάζεσαι να κρίνει εξάλλου και το προηγούμενο ποστ διαγράφηκε μετά από 20 λεπτά αφ ότου είχε αναρτηθεί.Μπορεί να μην το χει δει ακόμα χαλάρωσε και περίμενε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου