Pit1991 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Με πείσατε θα τα πουλήσω και θα πάρω μπάσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 H αληθεια ειναι οτι οσο καλος και να ειναι ο ντραμμερ...οταν μελεταει η οταν ακουγεται χωρις συνοδεια μουσικης....ακουγεται καπως.. Φταιει η ελλειψη μελωδιας..και ναι συμφωνω ειναι εκνευριστικο. Υπαρχουν μερικες λυσεις που υπαρχουν φιλε . Η 1η ειναι ενα ηλεκτρονικο σετ και μελετη μια η δυο φορες την εβδομαδα σε studio. Η 2η ειναι να βαλεις σιτες στα τυμπανα σου και πετσετες στα πιατινια Εχουμε ανεβασει πολλα θεματα στο drums & percussion για λυσεις μελετης μιας και ειναι πολυ σοβαρο ζητημα για τους ντραμμερ . Ριξε μια ματια και εκει. Ελπιζω να σε βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Με πείσατε θα τα πουλήσω και θα πάρω μπάσο... Ελπιζω οχι κοντραμπασο... Δες τι επαθε ο ηρωας στο κοντραμπασο {Πατρικ Ζισκιντ Το κοντραμπασο} Απολαυστικο βιβλιο....!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Αυτο το thread ειναι πραγματικό σχολείο του δρόμου! Δεν πιστευα οτι δεν μπορει καποιος να κατανοησει οτι δεν πρεπει να ενοχλει... Για όποιον επιμένει να παρενοχλεί τους γείτονες, να προσπαθήσει να βρει απο τώρα εναν καλο δικηγόρο. Έτσι θα έχει εγκαίρως κάποια επιχειρήματα να ξεστομίσει μπροστα στον δικαστή. Διοτι μην το πολυψειρίζετε. Ενα τηλεφωνο στο 100 μια ηλιόλουστη ημέρα και κανα δυό μάρτυρες**, ειναι οτι χρειαζεται για να ζορίσουν άξαφνα τα πράγματα. **αυτο βεβαιως μπορει να συμβεί ακομα και αν δεν ενοχλήσατε ποτε κανεναν. Παλιοκατάστασις... http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Ελπιζω οχι κοντραμπασο... Δες τι επαθε ο ηρωας στο κοντραμπασο {Πατρικ Ζισκιντ Το κοντραμπασο} Απολαυστικο βιβλιο....!!! ;D ;D Το πήρα κ εγώ να το διαβάσω κ ξενέρωσα τη ζωή μου. Αλλά δε φταίει κανείς. Αυτός που ήταν μίζερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Αυτο το thread ειναι πραγματικό σχολείο του δρόμου! Δεν πιστευα οτι δεν μπορει καποιος να κατανοησει οτι δεν πρεπει να ενοχλει... Για όποιον επιμένει να παρενοχλεί τους γείτονες, να προσπαθήσει να βρει απο τώρα εναν καλο δικηγόρο. Έτσι θα έχει εγκαίρως κάποια επιχειρήματα να ξεστομίσει μπροστα στον δικαστή. Διοτι μην το πολυψειρίζετε. Ενα τηλεφωνο στο 100 μια ηλιόλουστη ημέρα και κανα δυό μάρτυρες**, ειναι οτι χρειαζεται για να ζορίσουν άξαφνα τα πράγματα. **αυτο βεβαιως μπορει να συμβεί ακομα και αν δεν ενοχλήσατε ποτε κανεναν. Παλιοκατάστασις... Kαταλαβαινω το επιχειρημα σου..Ωστοσο μου εχει τυχει να μελεταω {σε ηλεκτρονικα κιολας} και να ερθει η διπλανη να μου χτυπησει την πορτα..της οποιας η κορη μελεταει 3 ωρες την ημερα πιανο {σε κλασσικο πιανο} Και στο μυαλο της διαχωριζε οτι η κορη της μελεταει μουσικη ενω εγω κοπαναω κατσαρολες ...αρα ενοχλω.. ενω η κορη της παραγει εργο και πολιτισμο... Αυτο που θελω να πω ..ειναι οτι οσο ανοχη δειχνουμε στο κοριτσακι που μελεταει πιανο η βιολι....πρεπει να δειχνουμε και στο ντραμμερ. Μουσικο οργανο το ενα ...μουσικο και το αλλο. Συνηθως παντος η αστυνομια ειναι ελαστικη με το ζητημα..αρκει να μην δινεις δικαιωματα σε περιεργες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Το πήρα κ εγώ να το διαβάσω κ ξενέρωσα τη ζωή μου. Αλλά δε φταίει κανείς. Αυτός που ήταν μίζερος. Μα γιατι....δεν ταυτιστικες με τον συναδερφο Ευη μου...? εγω το βρηκα ..Απολαυστικο και πανεξυπνο.. αλλα παλι εχω τρελα με τον Ζισκιντ απο το Αρωμα ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Μα γιατι....δεν ταυτιστικες με τον συναδερφο Ευη μου...? εγω το βρηκα ..Απολαυστικο και πανεξυπνο.. αλλα παλι εχω τρελα με τον Ζισκιντ απο το Αρωμα ακομα.. Αυτό ελιναι το 666 πόστ σου :P Για την ιστορία. Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Μπα τον βρήκα μίζερο και ηττοπαθή. Κ εμένα μ αρέσει ο Ζισκίντ κ εξαιτίας του αρώματος (κ του κοντραμπάσου) πήρα το βιβλίο. Εννοείται ήταν καλογραμμένο, αλλά ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Αυτό ελιναι το 666 πόστ σου :P Για την ιστορία. Διαβολικη....η Ευη.. Μα φυσικα θα ηταν μιζερος και ηττοπαθης..αφου εγινε μπασιστας για να την σπασει στη μανα του..{Αν θυμαμαι καλα...πανε χρονια που το διαβασα} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση