Προς το περιεχόμενο

έξοδα για κατάθεση σε λογαριασμό μου;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Guru

Μιας και είδα ένα θέμα για τράπεζες, είπα να ρωτήσω κι εγώ...

 

Έχω ένα λογαριασμό paypal και έναν στην alpha bank (που η κάρτα του οποίου είναι συνδεδεμένο με το Paypal). Κάθε φορά λοιπόν που βγάζω χρήματα από το paypal προς τον λογαριασμό μου, η alpha χρεώνει 3 ευρω! το οποίο μου φαίνεται ολίγον αηδιαστικό και επιπλέον παράξενο αφού το paypal είναι δικό μου και άρα μετακινώ χρήματα από δικό μου λογαριασμό σε δικό μου λογαριασμό (σαν να έβαζα εγώ ο ίδιος χρήματα στο λογαριασμό μου, που δεν υπάρχει χρέωση απ΄ όσο γνωρίζω).

 

Ρώτησα (γραπτώς) και μου είπαν ότι οι χρεώσεις είναι φυσιολογικές (μετακίνηση εμβάσματος από ξένο λογαριασμό (εκτός alpha) σε λογαριασμό alpha, αν θυμάμαι καλά).

 

Παρόλ'αυτά, και αφού προβλέπετε να χρησιμοποιώ το paypal αρκετά, γνωρίζεται αν άλλες τράπεζες έχουν άλλους κανονισμούς ή χρεώσεις; Γιατί πραγματικά δεν έχω χρόνο αυτόν τον καιρό να πάρω σβάρνα τις τράπεζες ή τα τηλέφωνα...

 

Please?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως ολες οι ελληνικες τραπεζες συνεχιζουν αυτη τη αθλια πολιτικη με τα εισερχομενα και εξερχομενα εμβασματα (η οποια ειναι και παρανομη μια και το depository του paypal ειναι στην ΕΕ και θεωρειται ευρωπαϊκη τραπεζα),βεβαια πρεπει να παραδεχτουμε οτι σε αντιθεση με τις τραπεζες της ΕΕ οι ελληνικες δεν χρεωνουν τα 40-60 ευρω το χρονο που αυτες χρεωνουν σαν εξοδα τηρησης λογαριασμου.

 

Βεβαια πρεπει να γνωριζεις οτι και το paypal σε χρεωνει με εξοδα (οχι εμβασματος αλλα μολις εισπραξεις το ποσο απο τον πελατη σου).

 

 

Γιατί πραγματικά δεν έχω χρόνο αυτόν τον καιρό να πάρω σβάρνα τις τράπεζες ή τα τηλέφωνα...

 

ολες οι ελληνικες τραπεζες εχουν τον τιμοκαταλογο τους στα site τους,ψαξε μηπως βρεις καμμια που να εφαρμοζει τον νομο (νομιζω η Πειραιως τον εφαρμοζει,Eurobank μη ψαξεις,σφαζουν)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μη θεωρήθω λάθος ( οτι σπονοραρω τη πειραιως) αλλα στη Πειραιως δεν χρεωνονται!

Cheers.

 

έχει η γυναίκα μου online store και δεν τη χρεωνουν τιποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Και όμως... Στη Πειραιώς χρεώνουν. 1.20 ευρώ μέχρι τα 1000 ευρώ, μετά 2.50 ευρώ μέχρι τα 2000 (νομίζω ή 6000) και μετά 6 ευρώ...

 

Ρώτησα το πρωί στην Πειραιώς.

 

Στη alpha είναι παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου