kguitar Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 afaneis still (a)live. afto einai? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grorig Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Για να μην υπαρξουν παρανοησεις και παρεξηγησεις, θα ηθελα να πω οτι δεν τιθεται θεμα παραπληροφορησης απ'τον audiokostas, αφου υπαρχει εντονη φημολογια, και το σεναριο να μην λειτουργησει το μαγαζι το Σεπτεμβρη ειναι πιθανο. Εγω θα ηθελα να ευχηθω να πανε ολα καλα για το Φανη και τους συνεργατες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Για να μην υπαρξουν παρανοησεις και παρεξηγησεις, θα ηθελα να πω οτι δεν τιθεται θεμα παραπληροφορησης απ'τον audiokostas, αφου υπαρχει εντονη φημολογια, και το σεναριο να μην λειτουργησει το μαγαζι το Σεπτεμβρη ειναι πιθανο. Εγω θα ηθελα να ευχηθω να πανε ολα καλα για το Φανη και τους συνεργατες του. κι εγώ το ίδιο εύχομαι.. Και να σημειώσω ότι δεν εννοούσα κάτι κακό για τον Κώστα. Το ξέρω ότι το αγαπά το μέρος και τους ανθρώπους εκεί (και έχει παίξει και αυτός και άλλοι του νοιζ κι άλλοι φίλοι μου προσωπικοί)... Με το καλό το Σεπτέμβρη λοιπόν, μαζί με τα σινεμά τα παλιά! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση