Προς το περιεχόμενο

''Το 69 με καποιο φιλο'' διασκευη


Capdi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια! Εiναι το πρωτο μου ποστ σε αυτη τη κατηγορια  ;D

Εχω φτιαξει αυτη εδω τη διασκευη τελειως προχειρα ( η ηχογραφηση ειναι της πλακας  :) )

πριν 4 περιπου χρονακια και επειδη εκανα πριν μερικες μερες και το αναλογο προχειρο βιντεακι στο youtube ειπα να το ανεβασω και εδω. Τονιζω οτι το κομματι το εφτιαξα για χαβαλε και για πλακα, με σεβασμο βεβαια στο δημιουργο και συνθετη του.

To_69mp3.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... με σεβασμο βεβαια στο δημιουργο και συνθετη του.

Δεν διαπίστωσα και μεγάλο σεβασμό, ο στίχος λέει πράγματα που δεν συνοδεύνται από pom-pom, funky tempo κ.λ.π. ευτράπελα.

 

Αν έκανες δικό σου κομμάτι, μ' αυτό το τρόπο συνοδείας και ευχάριστο στίχο θα την έβρισκα, γιατί και καλά γκρουβάρεις και καλά τραγουδάς*.

Α! και παίζεις και πολύ ωραία lead κιθάρα.

 

*Πιστεύω ότι μάλλον μπορείς καλύτερα, απ' ότι άκουσα.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα πάλι δεν με χάλασε το φανκ (κι ο Σιδηρόπουλος το φάνκιζε αρκετά στα live), αλλά η φωνή, και συγκεκριμένα το ψιλομπλαζέ ύφος. Λίγο πιο ζωντανά βρε παιδί μου... ;)

 

Ωραίες κιθάρες, και η lead και η ρυθμική (πολύ καλό δεξί!).

 

Κάνε άλλη μία βερσιόν αν δεν βαριέσαι, με καλύτερη φωνή (και βάλε και κανά τούμπανο!).    

Something Wicked This Way Comes

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν διαπίστωσα και μεγάλο σεβασμό, ο στίχος λέει πράγματα που δεν συνοδεύνται από pom-pom, funky tempo κ.λ.π. ευτράπελα.

 

Το συγκεκριμένο κομμάτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος (φίλος μου είναι το παιδί) μια χαρά το σέβεται, και για την ακρίβεια το λατρεύει. Άλλο το μου αρέσει ή δεν μου αρέσει κάτι, άλλο τα σχόλια περί σεβασμού ρε παιδιά. Βαρύ πράγμα να αποκαλείς ασεβή την προσπάθεια κάποιου, έστω κι αν είναι τελείως διαφορετική από το πρωτότυπο κομμάτι (και πρόχειρη).

 

Το κομμάτι είναι απόλυτα προφανές ότι έγινε για να το ακούσει κανείς και να περάσει καλά (να γελάσει με τα χλαπατσίμπαλα κλπ), και όχι για να περάσει νοήματα με νέο τρόπο ή οτιδήποτε. Αν κάποιος δεν τη βρίσκει, σεβαστό, αλλά μην νομίζει ότι με το να λέει στον άλλο ότι δεν σέβεται κρατάει και κανέναν πυρσό σεβασμού προς τον Άγιο Παύλο Σιδηρόπουλο ένα πράγμα (όλοι γίναμε κριτές φάση X-Factor μου φαίνεται). Πόσο μάλλον όταν ο Capdi γουστάρει πραγματικά πολύ τα τραγούδια του Σιδηρόπουλου από μικρό παιδί (σε σημείο που εγώ να μην το καταλαβαίνω).

 

Τελοσπάντων, προσωπικά τη βρίσκω με το κομμάτι. Το "πομ τιγκιτι πομ πομ τι τιγκι τιγκι" καθηλώνει...  :o

 

Υ.Γ. Haris δεν το πάει για τραγουδιστή ο άνθρωπος. Την πλάκα του έκανε... Έτσι ακούγεται η φωνή του, τι να κάνουμε. Θα το υποστούμε...  :-X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελοσπάντων, προσωπικά τη βρίσκω με το κομμάτι. Το "πομ τιγκιτι πομ πομ τι τιγκι τιγκι" καθηλώνει...

+1000....όντως

Εμένα πάλι δεν με χάλασε το φανκ (κι ο Σιδηρόπουλος το φάνκιζε αρκετά στα live), αλλά η φωνή, και συγκεκριμένα το ψιλομπλαζέ ύφος. Λίγο πιο ζωντανά βρε παιδί μου...

αντιθέτως, εμένα αυτό το "υφάκι" στη φωνή μ'άρεσε αρκετά,όπως και η ρυθμική φανκιά από την κιθάρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.

 

Έχει κάποια καλά στοιχεία funk μέσα αλλά δεν κολλάνε στο κομάτι το πάει πιο πολύ σε lounge-happy drinks hour ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο.

 

Αν ήταν στα μισά bpm με μια πολύ λιτή funk ενορχήστρωση από πίσω drums, bass, electro rhodes wah, μια ρυθμική κιθάρα στα καθαρά και μία λιτή lead θα ήταν πιο αρμόζον πιστεύω.

 

Μπορεί να φταίει βέβαια και το ότι έχω συνδυάσει το κομάτι να παίζει στο τέλος στα δικά μου live σε πολύ βαριά ατμόσφαιρα με ψυχεδέλεια μέσα σε αυτό το ύφος που προανέφερα, αλλά γούστα είναι αυτά.

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)(όλοι γίναμε κριτές φάση X-Factor μου φαίνεται).

2)Τελοσπάντων, προσωπικά τη βρίσκω με το κομμάτι.

3)Το "πομ τιγκιτι πομ πομ τι τιγκι τιγκι" καθηλώνει...  :o

1)Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις είμαι ο Λεβέντης. :)

2)Χαίρω

3)Οφείλω να συμφωνήσω. :o

 

Τα άλλα που έγραψα ούτε που τα είδες.

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια χαρα και παλι! Θα ήθελα κατ'αρχας να ευχαριστήσω ολους οσους σχολιασαν στο θεμα αυτο θετικα ή αρνητικά.

Αρχικά θα ήθελα να σχολιάσω αυτο που ειπώθηκε περι σεβασμού του καλλιτεχνη. Όπως τόνισα το κομμάτι το έφτιαξα έτσι, γιατι έτσι με εκφράζει,  και θεωρώ  γελοίο να μπαινουν φραγμοι στην έκφραση κάποιου, επειδή κάποιοι καλλιτέχνες θεοποιούνται μαζί με τα κομματια τους που μετατρέπονται σε ''ιερα'' και ιεροσυλία να τα ''πειράξεις'' λίγο παραπάνω...

 

Ως προς την εκτέλεση και ενορχήστρωση θα ήθελα να πω πως το κομμάτι αυτό, απο το 79 που κυκλοφόρησε με το δίσκο ''φλου'' , έχει παιχτεί απο χιλιάδες ανθρώπους με τους περισσότερους να το ερμηνεύουν με μια απλή ακουστική, με μια λιτη lead κιθαρα, ή με μια funk ενορχήστρωση στο ύφος που το έγραψε ο Παύλος και κάποιες ακόμα εκτελέσεις που κάποιοι φίλοι περιέγραψαν  παραπάνω.

Αν έφτιαχνα και γω μια τέτοια διασκευή, μπορει να μου αρεσε να την ακουω σπιτι μου, αλλα δε θα την ανέβαζα εδώ, γιατι απλά τη θεωρώ χιλιοπαιγμένη.

Ουτε τραγουσιστής είμαι ,ουτε τραγουδοποιος, ουτε με ενδιαφέρει κατι τετοιο...Με κιθάρα αχολούμαι και η μουσικη που παιζω είναι τελειως διαφορετική απο τη φαση αυτη του  ροκ..Απλά κάποια κομμάτια τα ακούω απο παιδί και έτσι όπως με εκφράζουν ,έτσι τα παιζω...

Το συγκεκριμένο τραγουδι προσωπικά μου αρέσει να το βλέπω απο την αισιόδοξη πλευρά του με πολυ funkιλα, όπως άλλωστε το έπαιζε και ο Σιδηρόπουλος...

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου