Προς το περιεχόμενο

Manifesto Metal Festival


Vaggelis_Revolted

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πρώτη φορά, το Manifesto, το μουσικό κίνημα συγκροτημάτων της ελληνικής underground σκηνής, διοργανώνει διήμερο φεστιβάλ με ελεύθερη είσοδο.

 

Στις 15 και 16 Ιουλίου θα εμφανιστούν πάνω από 20 metal μπάντες στο Παλαιό Φάληρο, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, (σταθμός τραμ ΜΠΑΤΗΣ, μεταξύ Μαρίνας Φλοίσβου και Μαρίνας Αλίμου)

 

Στο φεστιβάλ, θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί δωρεάν τα 2 cd του Manifesto, ενισχύοντας ετσι την ελληνική underground σκηνή.

 

Προωθώντας λοιπόν την ενότητα μεταξύ των συγκροτημάτων, μιας και αυτός είναι ο σκοπός του φεστιβάλ, η παρουσία του κοινού είναι το σημαντικότερο ζητούμενο, για να ενισχυθεί αυτή η προσπάθεια. Σας καλούμε λοίπον σε ένα γεγονός που διοργανώνεται απο τις ίδιες τις μπάντες και σας περιμένουμε!

 

Τα συγκροτήματα που θα παιξουν στο φεστιβάλ είναι:

 

15/7

INSIDEAD

APOTAXIS

BIO-CANCER

EXARSIS

FADOM

HATE

HOMO SAPIENS

NEVER ENDING PAIN

NEW WORLD DISORDER

REVOLTED MASSES

UNDERWORLD DREAMS

 

16/7

RELEASED ANGER

BORN DEAD

CHAOS REIGN

CRIME SIN

EXILE FOR THE DAMNED

NORMAH

PARADIGM SHIFT

SARCASTIC OBEDIENCE

SIDEREAL

TRIGGER

TYPHΩN

WINGS IN MOTION

 

Ώρα Έναρξης: 17:00

SPREAD THE MUSIC!

 

 

Το ΜΑΝΙFESTO είναι μία συλλογικότητα από συγκροτήματα και οπαδούς της underground σκηνής με στόχο αφενός την από κοινού διεκδίκηση των συμφερόντων των μουσικών κ αφετέρου τη διοργάνωση κοινών δράσεων.

Ξεκίνησε σαν μία προσπάθεια φιλικών μεταξύ τους συγκροτημάτων, τα οποία συνειδητοποίησαν πως η ανάγκη τους για μουσική έκφραση, μετατρέπεται σε εμπόρευμα και αντικείμενο εκμετάλλευσης από τρίτους. Το μονοπώλιο των μαγαζιών και των συναυλιακών χώρων, οδηγεί στην απαξίωση των συγκροτημάτων, αλλά και στην αποστροφή του κοινού από την μουσική σκηνή. Έτσι οι μουσικοί ωθούνται σε λογικές ανταγωνισμού και βλέπουν ως μονόδρομο τον ατομισμό μέσω ματαιόδοξων προσεγγίσεων, που ελάχιστα έχουν να προσφέρουν στην μουσική.

 

Στην προσπάθεια δημιουργίας ενιαίου μετώπου ενάντια σε αυτήν την κατάσταση, σταδιακά συμπορεύθηκαν συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Καρπός του εγχειρήματος αυτού, αποτελεί η πρώτη συλλογή του Manifesto, η οποία κυκλοφορεί στις 26/03/10 σε όλη την Ελλάδα, (ημέρα διεξαγωγής της κοινής συναυλίας), και η οποία διανέμεται δωρεάν.

Στη συνεχεία ακολουθεί η δεύτερη συναυλία στην Θεσσαλονίκη για τη διάδοση του μανιφέστο.

 

Η εμπειρία που αποκομίσαμε μέσα από όλα αυτά, επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι ο κόσμος της σκηνής μπορεί τελικά να αυτοοργανώνεται και να πετυχαίνει τους στόχους του, χωρίς την ανάγκη διαμεσολάβησης τρίτων.

 

Στους μελλοντικούς μας στόχους συμπεριλαμβάνονται το άνοιγμα της συζήτησης για τη μουσική σκηνή και τη συνεισφορά στη συνειδητοποίηση μουσικών και κοινού, η δημιουργία αντίστοιχων κινήσεων, καθώς και η υποστήριξη και η επικοινωνία με υπάρχοντα κινήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Απώτερος στόχος αποτελεί η οργάνωση των μουσικών με γνώμονα τα κοινά τους συμφέροντα και με στόχο τη διεκδίκηση των συνθηκών που τους αξίζουν.

 

Καλούμε οποιονδήποτε συμμερίζεται τις ανησυχίες μας και θέλει να συνεισφέρει στην προσπάθειά μας, να επικοινωνήσει μαζί μας ([email protected])

Spread the music!

 

.

manifesto_festival_1309900399.jpg

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου