Προς το περιεχόμενο

Cubase sx 2


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για χαρα σε ολους

 

Εχω την εξης απορια¨: υπαρχει διαφορα αμα φορτοσω ενα plug-in εφε στο καναλι του synth απο το να φτιαξω ενα διαφορετικο καναλι για εφε και να τα συνδεσω με το συντη ? :?: ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nαι! Το πρώτο είναι insert effect και το δεύτερο send! Για εφέ τύπου reverb και delay είναι καλύτερο το send και για modulation effects το insert!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουσιαστικά όχι,

 

Απλώς αν βάλεις σαν insert (κατ'ευθείαν στο κανάλι) κάποιο εφφέ, θα πάρεις το maximum του "αντικτύπου" του εφφέ στον ήχο σου.

Αν το βάλεις σαν send, θα μπορείς να κάνεις 2 πράγματα :

Θα μπορείς να καθορίσεις το ποσό του σήματος που θα περνάει μέσα από το εφφέ.

Θα μπορείς να στείλεις και άλλα κανάλια να περνάνε μέσω του ιδίου εφφέ.

 

Φιλικά

Terumi

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

... απλα εχε στο μυαλο σου οτι ειναι καλο να εχεις sto fx channel 100% wet σημα....αυτο γιατι οταν θα ''προσθετεις'' εφφε στο εκαστοτε καναλι ετσι θα προστιθεται μονο εφφε ...χωρις dry σημα μαζι...στην πρωτη περιπτωση εχεις και μικροτερη αυξηση της εντασης του track...

επισης και στο fx channel παιζει ρολο η σειρα των εφφε που θα βαλεις...αν π.χ βαλεις πρωτα ενα delay και μετα ενα eq ,τοτε θα μπορεις με το eq να ορισεις και να επεμβεις στον ηχο των επαναληψεων του delay... δοκιμασε το.. :) ..αν μετα και το eq βαλεις πχ ενα drive,το fx channel τωρα θα προσθετει στο track σου delay με επαναληψεις που θα εχουν τον ηχο που θες..και μαλιστα θα εχουν(οι επαναληψεις...) και drive... :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου