Προς το περιεχόμενο

Carvin bolt-on


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ τίμιες κιθάρες. Σε πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής. Στην Αμερική πουλάει το εργοστάσιο direct στον πελάτη και οι τιμές είναι τρελές !! Αλλά και στην Ελλάδα ο εισαγωγέας (Tσιτιρίδης ΑΒΕΕ) κάνει προσπάθεια να κρατήσει τις τιμές low. Μόνο ο κύριος που είναι στην πώληση θα έπρεπε να πουλάει .... αρνάκι γάλακτος ΑΑΑ γιατί είναι εκτός τόπου και χρόνου !! Πολύ καλή επίλογή σαν κιθάρα.

Πριν ένα μήνα είχε πολλά κομμάτια και είχα παίξει αρκετές (με διαμεσολάβηση ) Εφεραν και τον Vintage 16 τέλειο μηχάνημα.

lues Legend

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγόρασα τον Φλεβάρη μια Carvin Bolt - T, με 3 twinblades, wilkinson tremolo, maple tasteria 2 tone sunburst και θεωρώ πως είναι από τις καλύτερες και πιο λογικές οικονομικά αγορές που έχω κάνει στην ζωή μου. Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική και όντως στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, οι τιμές είναι πολύ λογικές [αρκετά κοντά στις direct αγορές από την αμερική, για την ακρίβεια με τα έξοδα αποστολής θα σου ερχόταν πιο ακριβά να την αγοράσεις από αμερική].

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω την Carvin DC135 through neck, 1 x humbucker , 2x twin blades, Floyd I , Sperzel lockin tuners, locking nut, 5 way switch, 24 frets. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος, την αγόρασα τον Φλεβάρη, δεν το έχω μετανοιώσει στιγμή και η διαφορά στην τιμή από την bolt on, που μεταξύ μας "φυσάει" και αυτή είναι για όλα τα χαρακτηριστικά που ανέφερα είναι 250 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!! δηλαδή 1000 η bolt on, 1250 η δική μου!!!!!!

όσα είπαν τα παιδιά παραπάνω ισχύουν στο έπακρο :wink: με μιά λέξη ένα μοντέρνο όργανο ευέλικτο, καλοφτιαγμένο, σε λογική τιμή, που μπορείς να βασιστείς πάνω του για να παίξεις από blues, και hard rock μέχρι metal καταστάσεις κα βάλε....

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου