Προς το περιεχόμενο

Behringer B1030A για το σπιτι/δωματιο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!

 

Σκεφτομαι να αντικαταστησω το στερεοφωνικο που εχω για να παιζω με αυτα που τα χει προσφορα το musicstore... μιας και πηρα καρτα ηχου για κιθαρα (line6 gx + mim strat) και με ακουστικα απο την καρτα το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο σε guitar rig η line6 κλπ. Απλα με το στερεο δεν ειναι ωραιο.

 

κοιταξα για μονιτορ, και σε λιγοτερα λεφτα δεν υπαρχει κατι αξιολογο (απο οτι διαβαζω, δεν εχω ακουσει τιποτα live). Οι ερωτησες μου ειναι:

 

- θα ειναι καλα και σε μουσικη/mp3 απο υπολογιστη?

- (θεωρητικα) ο ηχος θα ειναι πολυ καλυτερος με guitar rig κλπ απο ενα vox ενισχυτη που εχω? κανουν δηλαδη και για παιξιμο κιθαρας απλα? δεν με ενδιαφερει η ηχογραφηση...

- απο οτι ειδα την ενταση την ρυθμιζεις απο την εισοδο... δηλαδη για να ρυθμισω ενταση στη μουσικη και στην κιθαρα απο τον υπολογιστη μονο? δεν γνωριζω ακριβως την τεχνολογια αυτη.

 

Ασχολουμαι κανα 9μηνο με κιθαρα κλπ και βλεπω οτι με βολευει για backing tracks και παιξιμο ενα τετοιο setup απο το να παιζω με ενισχυτη και στερεοφωνικο+pc συν οτι πιστευω θα βγει πολυ καλος ηχος για κιθαρα με ολα αυτα τα προγραμματα...

 

thanks :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, εγώ έχω πάρει αυτό

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/PA/Active-systems/_SET_-Fame-Starter-Pack-Pro-incl.-cables/art-PAH288

και έχω στο σπίτι. Μην περιμένεις τρελλή ποιότητα ήχου, αλλά συνδέεται με τον υπολογιστή και παίζει τα μπακιτράκια σου και την μουσική σου, συνδέεις και άλλα όργανα, π.χ. άλλη μια κιθάρα ή ένα μπάσο για να τζαμάρεις με τα φιλαράκια σου και από ένταση, βγαίνεις και για live  8) 8) 8)

όχι άλλο κάρβουνο!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποσα λεφτα διαθετεις?

 

Προσωπικη μου αποψη παρε μονιτορ αμα θες να ακους και μουσικη και θα σε βοηθησουν και πιο πολυ αμα θε καποια στιγμη να γραψεις κατι.

 

Σε αυτα τα λεφτα παιζουν και αλλα καλα.

http://www.thomann.de/gr/samson_resolv_a5.htm

http://www.thomann.de/gr/maudio_bx5a_deluxe.htm

http://www.thomann.de/gr/esi_near05_aktive_nahfeldmonitore.htm

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λεω να διαθεσω καπου τοσα.. νταξει και κατι παραπανω δινω αλλα οχι τιποτα τρελο. αντε 300 αμα αξιζει. οχι για ενταση ομως δε με ενδιαφερει.

 

καμια απαντηση για τα υπολοιπα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου