Προς το περιεχόμενο

La Bruja Muerta - Τα Λόγια Που Κυκλώσαν Το Σκοτάδι


gkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To project "La Bruja Muerta" αποτελείται από τον B.D.Foxmoor και τον Jamoan. O B.D. Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης) των Active Member και ο Jamoan (Άκης Θεοτοκάτος) με μόνο γνώμονα την ανάγκη τους να ακούν κάτι στα ανταμώματά τους σκαρώσανε το νέο τους Project “La Bruja Muerta”(Η νεκρή μάγισσα).

Το project της “νεκρής μάγισσας” επιννοήθηκε αρχικά σαν παραμύθι (κυκλοφορεί ενορχηστρωμένο στο album “Σάρμα” της Sadahzinia)

 

Μέσα Φλεβάρη του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο διπλό album αυτού του project, με τίτλο “Τα λόγια που κυκλώσαν το σκοτάδι” από το label ΙΜΑΝΤΑΣ. Ο B.D.Foxmoor με τον αχό της πόλης και τις μνήμες απ' την σκοτιά που κουβαλάει η ζήση του, και ο Jamoan με την αύρα της θάλασσας απ' τα καρνάγια της Σύρου, όπου έχει αράξει τα τελευταία δυο χρόνια αλλά και έχοντας βαθιά χαραγμένη μέσα του την αίσθηση του low bap και την αισθητική του, συναντιούνται για να ηχογραφήσουν σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρα, βιολί και φωνητικά..

 

Κομμάτια από τον δίσκο :

 

 

Απίστευτος δίσκος..

Ακούγοντας τον σε διακατέχουν διάφορα συναισθήματα..

 

Υ.Γ Όποιος θέλει λέει και καμιά γνώμη :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου