Προς το περιεχόμενο

Korg ήχοι για Motif ES Sampler


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο e-bay εχει κατι ωραιοτατα akai σιντακια που εχουν samples απο virus,nord,novation...Μην περιμενεις να ακουγονται οπως τα original μηχανηματα αλλα ειναι κοντα και φθηνα!Γενικα στο e-mule μπορεις να βρεις παρα πολλα akai cd.Tα δοκιμαζεις και οτι σου αρεσει πολυ πας και το αγοραζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως τα καταφέρνει η Yamaha να πουλάει αυτές τις μ@λ@κ13$ παραμένει μέγα μυστήριο για μένα. ¶κου... 512 ΜΒ για sampler και να ψάχνει τώρα ο άνθρωπος που θα βρει αρχαία samples της Akai για να αξιοποιήσει τεχνολογία προχθεσινή. Αλλά εγώ στα έλεγα KOTS πως ότι και να πάρεις θα το βαρεθείς σε χρόνο DT. Δεν με πίστευες. :cry:

 

Βρήκα και τη σχετική συζήτηση:

 

Το ζητουμενο μου ειναι να μπορω να κανω παραγωγη σε dance house μουσικη.
KOTS' date=' ο λόγος που δεν μπορείς να πάρεις απόφαση είναι ότι δεν χρειάζεται κανένα από τα τρία, για να κάνεις αυτό που λες ότι θέλεις. Ψάχνεσαι σε εντελώς λάθος βάση, κατά τη γνώμη μου. Και τα τρία να σου τα χαρίσω, σε ένα-δύο μήνες θα καταλάβεις ότι αλλού έπρεπε να πας.[/quote']

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Wow! τα σιντακια που εχουν σαμπλαρει το virus c μονο αρχαια δεν ειναι!Επισης ΜΕΡΙΚΑ απο της προχθεσινης οπως τα αποκαλεις τεχνολογιας akai cd εχουν πολυ καλυτερους ηχους και απο του motif και απο του triton για το λογω που τα θελει ο φιλος μας.Μαζι σου ειμαι οτι δεν ειναι καλο να μενουμε πισω αλλα και το prophet προπολεμικο ειναι αλλα Γ.....ει!Επισης εαν ο Κοτs θελει να ασχοληθει με την παραγωγη της dance μουσικης σοβαρα απλα πρεπει να παρει αλλο πληκτρο(virus,nord,novation).Αυτα που θα φορτωσει δεν ειναι απαραιτητο να ειναι akai μπορουν απλα να ειναι και wav.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Wow! τα σιντακια που εχουν σαμπλαρει το virus c μονο αρχαια δεν ειναι!Επισης ΜΕΡΙΚΑ απο της προχθεσινης οπως τα αποκαλεις τεχνολογιας akai cd εχουν πολυ καλυτερους ηχους και απο του motif και απο του triton για το λογω που τα θελει ο φιλος μας.Μαζι σου ειμαι οτι δεν ειναι καλο να μενουμε πισω αλλα και το prophet προπολεμικο ειναι αλλα Γ.....ει!Επισης εαν ο Κοτs θελει να ασχοληθει με την παραγωγη της dance μουσικης σοβαρα απλα πρεπει να παρει αλλο πληκτρο(virus' date='nord,novation).Αυτα που θα φορτωσει δεν ειναι απαραιτητο να ειναι akai μπορουν απλα να ειναι και wav.[/quote']

 

Συμφωνούμε απολύτως. Χρησιμοποίησα τον όρο "προχθεσινή", όχι για να πω ότι δεν αξίζει αλλά για να πω ότι μου φαίνεται αστείο να αγοράζει κανείς ένα hardware όργανο το 2006 και να μην έχει τη δική του βιβλιοθήκη δειγμάτων, αλλά να πρέπει να ψάχνεις την παλιά βιβλιοθήκη του ΑΚΑΙ.

 

Όπως βλέπεις, και εγώ και εσύ, έχουμε σχηματίσει την ίδια γνώμη σχετικά με αυτό που πήρε ο KOTS.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με αυτην την εννοια εχεις δικιο.Απλα φαινεται οτι πλεον οι εταιρειες αυτες για να σε αναγκασουν να τα χωσεις σου δινουν τη μνημη, αλλα τους καλους ηχους τους βγαζουν σε καρτες επεκτασης που ειναι πολυ πιο ακριβες.Το ιδιο κανει και η roland με το frantom τη σειρα χ.544ΜΒ μνημη και ολοι οι καλοι ηχοι ειναι σε καρτες!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το motifES είναι hardare όργανο του 2003, άντε να το πεις και του 2004 , οπότε έχεις δίκιο για το "προχθεσινή" Wow! :wink: , και έχει δικιά του βιβλιοθήκη ήχων(δέχεται και wav και το δικό του προτόκολο που το στηρίζει η yamaha και akai..)

Όμως σαν όργανο που χρησιμοποιέι την sample μέθοδο σύνθεσης από τη στιγμή που έχει 180mb rom για όλους τους ήχους του σίγουρα είναι καλύτερο να βρείς και πιο καλά samples και να τα περάσεις στη ram. Όπως θα έκανες με τον υπολογιστή και με κάθε synth που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο σύνθεσης.

Και συμφωνώ κι εγώ πως δεν παίρνεις τέτοιο synth (δεν παίζει ρόλο η εταιρία) για να έχεις preset με περίεργους ήχους και αναλογικούς.. γιατί απλά δεν έχει! Παίρνεις αναλογικό synth ή absynth3 ας πούμε και κάθεσαι και ενα διάστημα να μάθεις να προγραμματίζεις για να φτιάξεις και κανένα δικό σου ήχο.

KOTS φίλε, όπως είπε και ο skouter θα βρείς αρκετά στο ίντερνετ.. σήμερα θα δοκιμάσω το DanceXpanded(motifES sound library). Αν δεν το έχεις κατέβασέ το να το δοκιμάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ωπα!!! Κανετε ενα λαθος. Το οτι θελω να βαλω καποιους εξτρα ηχους δε σημαινει οτι εχω βαρεθει το οργανο. Εδω δε το εχω μαθει.. Ειπαμε.. μιλαμε για ενα συνθ ΤΕΡΑΣ με ηχο απιστευτο. Δε μετανιωνω στιγμη που κατεληξα σ αυτο απο το KORG TRITON EXTREME...

 

Aν και θα το χτυπησω αργοτερα το τελευταιο ετσι για να υπαρχει κι ενα KORG :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε kots δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλο το οργανο.Το motif ειναι καταπληκτικο απλα δεν ειναι για dance μουσικη!Επισης αυτο που ειπες,απλα για να υπαρχει ενα korg δεν μου αρεσει σαν σκεψη.Δεν δινεις 2000 ευρω απλα για να υπαρχει και αφου ειναι να τα δωσεις παρε ενα virus ti να βρεις την υγεια σου με τα dance!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου