Προς το περιεχόμενο

Συνθέτες-Στιχουργοί Millionaires


Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο τι σημαινει? οτι πρεπει να τον θαυμαζω και ως μουσικό?

Όχι βέβαια. Απλά να μη μηδενίζουμε το ταλέντο που έχει στο συγκεκριμένο τομέα. Ούτε αυτός μπορεί να γράψει αυτά που έγραφε ο Waters, ούτε όμως κι ο Waters μπορεί να γράψει αυτά που γράφει αυτός. ;)

 

Edit: πάντως μπορείς να τον θαυμάζεις ως παραγωγό :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 199
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όποιος γράφει κομματάρες και μπορεί να κάνει τις παραγωγές του Φοίβου...

 

άντως μπορείς να τον θαυμάζεις ως παραγωγό

 

επειδη αυτο αναρρωτηθηκα και σε προηγούμενα post μπορεις να μου εξηγησεις το γιατι?

γιατι να θαυμάζω τον φοιβο και οχι ένα σωρο άλλους και γιατι όταν η κουβεντα πηγαινει στον φοιβο όλοι αναφερονται στις τοσο τρομερες πια παραγωγες του?

ειλικρινα δε βρισκω κατι το τοσο φοβερο σε αυτο που κανει (στις παραγωγες του),ή τουλαχιστον κατι που δεν το κανουν ένα σωρο άλλοι (έλληνες)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία, χάριν συζήτησης και χωρίς ίχνος εμπάθειας (ξεκαθαρίζω από τώρα) θα σου κάνω μια ερώτηση αγαπητέ φίλε spirou.

 

Γιατί ο Φοίβος έφτασε εκεί που είναι και όλοι οι άλλοι όχι;

Θα μου πεις, δεν είναι μόνο οι παραγωγές, είναι και τα τραγούδια και θα συμφωνήσω. Εγώ πάντως βρίσκω φοβερή την ικανότητα του Φοίβου να βγάζει 20 hits πρώτης γραμμής κάθε χρόνο, ικανότητα που προκύπτει ως μείγμα των παραγωγών, των συνθέσεων, των στίχων, των ενορχηστρώσεων και του καλλιτέχνη που τραγουδάει. 80% και βάλε Φοίβος δηλαδή! Είναι τόσο εύκολο αυτό που κάνει; Εγώ το δηλώνω απερίφραστα, δεν μπορώ να το κάνω! Αν οποιοσδήποτε από εδώ μπορεί, ας το κάνει μόνο και μόνο για να τον ξεφτιλίσει τον άσχετο! :lol:

 

Μην το βάλουμε μόνο για το Φοίβο, το ίδιο ισχύει και για τον παραγωγό/συνθέτη της Βίσση, της Britney και οποιουδήποτε άλλου θέλεις...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δηλαδή λες οτι αν πεθάνει τώρα λέμε, σε ένα υποθετικό σενάριο ο Φοίβος ο μήτσος ο τάκης (δεν μιλάω για τον φοίβο συγκεκριμένα) δεν θα υπάρχει κανένας να πάρει τη θέση του? είναι κάτι μοναδικό στην ιστορία του χώρου? Μάλλον υπάρχει μια προσωπολατρεία μου φαίνεται....

 

Ξέρεις, οι άνθρωποι γενικά, άλλες φορές για ψυχολογικούς λόγους, άλλες απο ενθουσιασμό και αγάπη, άλλες απο μιζέρια, έχουν την τάση να φτιάχνουν ήρωες και καθάρματα. Να βλέπουν τους ανθρώπους πάνω σε μία εκθετική συνάρτηση, ενώ στην πραγματικότητα είναι γραμμική και με πολύ μικρή κλίση, για να το πω καλύτερα....

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άλλο λέω φίλε alchemist.

προσωπικά τον φοιβο τον βάζω στην ίδια κατηγορία με τον καρβέλλα τον δάντη τον κοντόπουλο τον θεοφάνους κλπ.

 

ποτε δεν έχω ακούσει κανεναν να εκθειάζει τις παραγωγες όλων των άλλων πλην του φοιβου.

 

και ρωτάω (ο ασχετος):τι παραπανω έχουν οι παραγωγες (εννοω ηχητικα,α

arrangement,mixing, mastering όπως θες πες το-οχι συνθετικά) του φοιβου που δεν έχουν οι παραγωγες των άλλων συνθετων?

 

αυτό μόνο.

 

όσο για τα 20 hits πρωτης γραμμής, άφησε με να πιστεύω πως τα ονόματα των τραγουδιστών και το (έτσι κι αλλιως εξασφαλισμένο) airplay τα κάνει hits ,όχι το ταλέντο του φοιβου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα θα με πείτε πάλι παράξενο' date=' αλλά εμένα μου συμβαίνει το ανάποδο: άμα δω κανά βλάκα να ακούει κάτι που μου αρέσει και εμένα, αρχίζω να αναρωτιέμαι "τι δεν πάει καλά με εμένα".[/quote']

 

 

Εγώ πάλι το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι μπορεί να τον παρεξήγησα τον άνθρωπο, και ότι ίσως δε θα πρεπε να μαι τόσο απόλυτος κρίνοντας τους άλλους.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

και ρωτάω (ο ασχετος):τι παραπανω έχουν οι παραγωγες (εννοω ηχητικα' date='α

arrangement,mixing, mastering όπως θες πες το-οχι συνθετικά) του φοιβου που δεν έχουν οι παραγωγες των άλλων συνθετων?

 

αυτό μόνο.

 

[/quote']

 

Δε μυρίζει η προγραμματίλα από το απέναντι τετράγωνο :lol: :wink:

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου κανει εντυπωσει που υπαρχουν συνθετες-στοιχουργοι οι οποιοι

εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα δια βιου μην εχοντας πραγματικα δωσει κατι το αξιολογο στην μουσικη σκηνη αυτης της χωρας.

 

Τι ακριβως σε ενοχλει? :lol: οτι τα εχουν "κονομησει" δια βιου 8O η οτι κατα τη γνωμη σου δεν εχουν δωσει "κατι αξιολογο" στη μουσικη σκηνη της χωρας μας (κατι που προφανως εχεις ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ,οποτε γιατι δεν μας λες ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ??? :wink: )

 

Βλεπε τον κατα τα αλλα συμπαθη Φοιβο ο οποιος εχει αναγαγει την σκυλουλε στοιχογραφια σε επιστημη και μεγα μπιζνες.

 

Αφου ειναι τοσο ευκολο & "συμπαθες" για εσενα το να γραφεις τετοια "εμπορικα" κομματια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ??Γιατι σιγουρα θα εισαι ΑΦΕΛΗΣ αν μπορεις να τα οικονομησεις ακομα & με αυτον τον "φτηνο" τροπο & αντι για αυτο δουλευεις 9-5 σε ενα γραφειο.

ΚΑΝΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! :lol:

 

Μα θα μου πειτε μαγκια του, ναι αλλα υπαρχει ενα αλλα.

Τι καθεστε εσεις και σκοτωνεστε να παραγετε ποιοτικη μουσικη οταν με αυτην σπανια θα μπορεσετε να εξασφαλισετε τα προς το ζειν και το μονο που θα σας μεινει ειναι η ικανοποιηση της δημιουργιας?

 

Τι ακριβως σημαινει ΠΟΙΟΤΙΚΗ μουσικη??Μου δινεις ενα παραδειγμα αν μπορεις?? 8O

Η μουσικη π.χ που γραφεις εσυ ειναι ΠΟΙΟΤΙΚΗ οπως λεμε "ποιοτικο καρπουζι??? :lol: ","ποιοτικο κρασι" :lol:

 

Και τελικα αυτη ειναι η πορια του καθε μουσικου? Να καταληγει να παιζει ακορντα με την λες πολ του σε σκυλαδικο της εθνικης?

 

Εχω την εντυπωση οτι κατι πρεπει να γινει δεν ξερω βρεστε το πριν ειναι αργα γατι η ΝΕΟΣΚΥΛΟΠΟΠ μουσικη σκηνη μεγαλωνει ολο και περισσοτερο και τα πλοκαμια της θα μας πνιξουν.

 

συγγνωμη αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι αυτη η μοιρα καθε μουσικου στην Ελλαδα,υπάρχουν παρα πολλοι που δεν παιζουν σε σκυλαδικα αλλα αν θες να ΖΗΣΕΙΣ απο τη μουσικη θα ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ στον τοπο σου αν δεν σε ικανοποιει η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ τοτε ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΕΣΥ ομως μη τα περιμενεις ολα απο τους αλλους και εσυ να καθεσαι να σχολιαζεις εκ του ασφαλους... :roll:

 

Μεχρι τοτε θα τριζουν τα κοκκαλα του καθε μεγαλου στιχουργου-συνθετη που εγραψε με την πορεια του τις χρυσες σελιδες της ελληνικης δισκογραφιας Βαμβακαρης,Τσιτσανης,Παπαιωανου.. και πολλοι αλλοι.

 

και παλι τα ισοπεδωνεις ολα,σιγουρα παντως αυτοι που αναφερεις θα εκαναν κατι πιο επικοδομητικοτερο απο το "απλως να σχολιαζουν""

 

Το μεγαλυτερο προβλημα της ελληνικης μουσικης σκηνης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι τα "σκυλαδικα" & τα "ποιοτικα" (αλλωστε τι ακριβως διαχωριζει τα μεν απο τα δε ειναι ΠΟΛΥ συζητησιμο..) αλλα ειναι αεναη γκρινια,η καρμιρια,η αναβλητικοτητα,ο ερασιτεχνισμος,το αλλολοφαγωμαρα,το βολεμα & η ζηλεια....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατι που προφανως εχεις ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ,οποτε γιατι δεν μας λες ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΟΥ???
Αφου ειναι τοσο ευκολο & "συμπαθες" για εσενα το να γραφεις τετοια "εμπορικα" κομματια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ??
ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

καταλαβαίνεις γιατί τα τρία παραπάνω επιχειρήματα (που βασικά ένα είναι) δεν παίζουν ελπίζω.... στα υπόλοιπα εγώ τουλάχιστον συμφωνώ.

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου