Προς το περιεχόμενο

Ζεύξις Music


elechrista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Ζεύξις Music Ε.Π.Ε. είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών, με κεντρικό άξονα  τη μουσική παραγωγή και τις μουσικές εκδόσεις.

 

Δημιουργήθηκε από μουσικούς και μουσικολόγους, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες του χώρου, καλύπτοντας τις ανάγκες για : δισκογραφικές παραγωγές, έκδοση έτοιμων μουσικών παραγωγών, φυσική και διαδικτυακή διανομή, υπηρεσίες studio, ηλεκτρονική επεξεργασία, αντιγραφή και σελιδοποίηση παρτιτούρων σε ευρωπαϊκή και βυζαντινή σημειογραφία.

 

Έχοντας δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από κορυφαίους μουσικούς, ενορχηστρωτές, τεχνικούς ήχου, γραφίστες - μακετίστες, αντιγραφείς παρτιτούρων, εταιρείες μαζικής αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, εταιρείες διανομής κλπ. η Ζεύξις Music Ε.Π.Ε.  είναι σε θέση να προσαρμόζεται ανάλογα με το στόχο, τις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητα, εξασφαλίζοντας το καλύτερο, καλλιτεχνικά και τεχνικά αποτέλεσμα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 

Για πιο αναλυτική ενημέρωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.zefxismusic.com.

 

 

 

logo_zefxis.jpg.771a8c607979dc3e3deee376f407b08c.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου