Προς το περιεχόμενο

mesa boogie dc3 vs mesa boogie f50


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήμουν κάτοχος του DC3 για αρκετά χρόνια. Πρόκειται για ένα 2κάναλο αριστουργηματάκι θα έλεγα... Το κουίκ ριβιού για μένα είναι το εξής: 35 βατ λαμπάτος EL84 ενισχυτής (που σημαίνει βαρβατίλα σε παρουσία παρόλα αυτά - όπως γενικά οι Boogie), μοντέρνο distorted κανάλι με χαρακτήρα Boogie, και ελαφρώς "κρύο" αλλά καθόλου άχρωμο καθαρό κανάλι, που για κάποιους (πχ jazzmen, και όχι μόνο) είναι σούπερ περίπτωση. Γενικότερα, πρόκειται για ενισχυτή με σκοτεινό ήχο, ιδανικό για όσους γουστάρουν το στυλ της εταιρείας γενικότερα. Δεν νομίζω ότι ενδείκνυται ούτε για Μαρσαλάκηδες, ούτε για όσους επιθυμούν κρυστάλλινα Αμερικάνικα καθαρά τύπου Fender Twin. Όμως συνολικά ο ενισχυτής είναι δυνατός, εύκολος να σε κάνει να έχεις πολύ ωραίο μεσαίο-σκοτεινό--Μπουγκίστικο βρώμικο και καθαρό ήχο.

 

Για τον F50, δεν είχα τη χαρά να το δοκιμάσω ποτέ μέχρι τώρα, αλλά έχοντας έναν Caliber 50+ στο παρελθόν, πιστεύω ότι θα είναι κάτι αντίστοιχο 2-3 γενιές μετά για την εταιρεία. Μεγάλα και στρογγυλά καθαρά και βρώμικα... τουλάχιστον αυτά ακούγονται και γράφονται για αυτόν. Τίποτα από μένα προσωπικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου