Προς το περιεχόμενο

Γιατί pedal tuner ενώ μπορεί κανείς να...


NoIzY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πράγματι, οι οδηγίες χρήσεως του Polytune συνιστούν τη χρήση του neck μαγνήτη και απαλό παίξιμο των χορδών με δάχτυλο. Έχω διαβάσει τόσα κατεβατά επί κατεβατών με απόψεις κατά και υπέρ αυτού του πεταλιού, όπως και αναλύσεις εκ της εταιρίας για το πώς δουλεύει, που πιθανόν να έχω ξεχάσει και την τυχόν εξήγηση. Ίσως τα κουρδιστήρια αναζητούν έναν όσο γίνεται πιο fundamental τόνο (δε μου έρχεται ο ελληνικός όρος) για να αποδώσουν καλύτερα, εξ ου και η πρόταση για τον neck μαγνήτη και παίξιμο με το δάχτυλο (αν δεν απατώμαι αυτή είναι και η πρόταση για το υπερευαίσθητο Τurbo Tuner).

 

Όταν δέχονται έναν πιο αρμονικά περίπλοκο τόνο είναι πιθανό να μπερδεύονται περισσότερο, και στους αλγόριθμούς τους λογικά θα υπάρχουν τεχνικές αποσαφήνισης / διόρθωσης. Αυτό ίσως να εξηγεί και την καλύτερη συμπεριφορά του polyphonic mode στην κιθάρα μου με humbuckers απ'ότι στη στρατ. Πάντως, προσωπικά έχω μέχρι στιγμής διαπιστώσει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα στην ίδια κιθάρα ανεξαρτήτως επιλογής μαγνήτη.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πολύ απλά, για μένα είναι βολικό ώς προς το εξής:

Όταν παίζω ζωντανά και 'κάτι' μου ακούγεται ξεκούρδιστο, βοηθά αρκετά ένα γρήγορο strum για να μου δείξει ποια χορδή ίσως πρέπει να κοιτάξω πρώτη. ΟΚ, δεν γλιτώνω και τρομερό χρόνο, αλλά είναι ένα added value. Από άποψη ακρίβειας, δεν το έχω συγκρίνει με άλλα, αλλά καθότι με έχει βολέψει και έχω γράψει με αυτό, δεν είναι ζήτημα που με απασχολεί πλέον.

 

Επίσης, είναι όμορφο και έχει στιβαρή κατασκευή (always a plus). :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες αργότερα...

Καλησπερα.Το TC Electronic Polytune σε polyphone mode (ελεγχος ολων των χορδων ταυτοχρονα)δουλευει σε κουρδισμα D# G# C# F# A# D# η μονο σε standard E κουρδισμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου