Προς το περιεχόμενο

Ξέβαμμα χρυσού hardware σε χρώμιο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ τους φίλους.

 

Απέκτησα πρόσφατα ένα θαυμάσιο μπασάκι Brian Moore i5, αν θέλετε να το δείτε ιδού:

http://www.flickr.com/photos/54992286@N07/sets/72157628222681813/

 

Επειδή παίζω σε ροκ μπάντα και το όργανο δεν είναι και τόσο ροκ εμφανισιακά κατά τη γνώμη μου, θα ήθελα να του αλλάξω το hardware κλειδιά, γέφυρα, κουμπιά κλπ από χρυσά σε χρωμίου. Θεωρώ οτι το χρυσό το κάνει να ξεπερνά τα αποδεκτά όρια ροκ κατάστασης και το πάει λίγο προς το σκυλάδικο. :-) Μια επιλογή μου είναι να πάρω καινούριο hardware, ακόμη και η γέφυρα μπορεί να αλλαχτεί σε hipshot a5 μιας και έχει το ίδιο ακριβώς μέγεθος. Κάπου όμως έχω ακούσει οτι μπορείς να ξεβάψεις το ήδη υπάρχον hardware. Γνωρίζει κανείς που μπορεί να το κάνει αυτό κάποιος, αν γίνεται φυσικά. Και αν κάποιος το έχει κάνει από εδώ ποια ήταν τα αποτελέσματα, αν δηλαδή δείχνει σαν κανονικό χρωμιομένο hardware η παίρνει καμια άλλη ψιλοχάλια απόχρωση. Σας ευχαριστώ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βασικά είναι κρίμα σε καινούρια όργανα να πειραματιστείς και επίσης το τι είναι ρόκ είναι πάντα προσωπική υπόθεση ,έχω δει αρκετούς σκληροπυρηνικούς ρόκερ να πίνουν ζεστή σοκολάτα 3 η ώρα τα ξημερώματα σε μπάρ.

 

Τέλος πάντων αν θελεις να το κάνεις να γίνει σαν χρώμιο τριψε το με γιαλόχαρτο το ποιο ψιλό που υπάρχει Ρ 2000  ή με το πράσινο από ένα σφουγγαράκι Scoth Bright ,σιγά σιγά και θα φύγει η επιφανειακή επίστρωση χρυσού από μέσα είναι νικελ .

www.analogdesignaudio.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου