Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώς να κρατάω την τεχνική μου στα live


nosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και το θέμα απλά όταν κάνω λαιβ δεν μπορ΄ς να συντηρήσω την τεχνική μου μια το ότι ξαναφτιάχνω το σετ μια ότι τις περισσότερες φορές έχω πίεση χρόνου και άγχος δεν μπορώ έυκολα να έχω τεχνική πραγμα που γίνετε μονο στις συναυλίες γιατι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι εννοεις δε μπορεις να κρατας την τεχνικη σου στο live? Πχ οτι ενω στο σπιτι εχεις καθαρα διπλα στο 180 στο live σου "βρωμιζουν". Αν αντιμετωπιζεις τετοια θεματα τοτε φταινε μαλλον 2 πραγματα.

 

1 το μικρο ή καθολου ζέσταμα

2 Το οτι πας να παιξεις πραγματα τα οποια δεν εχεις κανει ακομα κτημα σου. Πραγματα τα οποια ειναι στα ορια των ικανοτητων σου. Παντα οταν παιζεις στα ορια σου θα κανεις λαθη. Ακομα και οι πιο φτασμενοι και παιχταραδες ποτε δεν παιζουν live στα ορια τους. Μπορει εμεις να τους βλεπουμε να παιζουν "σπαζοκεαλιες" και ταυτοχρονα να μιλανε στην καμερα αλλα για το επιπεδο τους παιζουν κατω απο τα ορια τους.

 

Συμπερασμα

 

Κανε ζεσταμα

διωξε το αγχος

μη προσπαθεις να παιξεις στα ορια σου

Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βαθιες ανασες και να φανταζεσαι οτι ολοι απο κατω ειναι γυμνοι.

 

For the fun of it!

 

1.32

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tο οτι πας να παιξεις πραγματα τα οποια δεν εχεις κανει ακομα κτημα σου. Πραγματα τα οποια ειναι στα ορια των ικανοτητων σου. Παντα οταν παιζεις στα ορια σου θα κανεις λαθη. Ακομα και οι πιο φτασμενοι και παιχταραδες ποτε δεν παιζουν live στα ορια τους.Συμπερασμα

 

  Σοφά λόγια!

          ΄Προσωπικά, τα κομμάτια που είναι να βγούνε, προσπαθώ πάντα να τα κάνω κτήμα μου, σε μεγαλύτερες απο το κανονικό ταχύτητες, ώστε στις κανονικές τους να είμαι άνετος ( Ξεκινάω πάντα όμως απο πολύ χαμηλές ώστε να γίνει κτήμα μου και το groove)

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου