Προς το περιεχόμενο

Απο που ψωνίζετε τις λάμπες σας; :)


GabrielM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από όποιον ebayer μου φανεί μπεσαλής και δε ζητάει μαλλιοκέφαλα. ;D

 

Από τους δοκιμασμένους, το www.tubedepot.com κρατάει τη φάση ψηλά.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Έχω ψωνίσει διαδικτυακά από τον Ντούκα λάμπες JJ. Οι τιμές του είναι καλές με βάση μία σύγκριση που είχα κάνει. Ίσως δεν ήταν οι απολύτως χαμηλότερες αλλά ήταν αμελητέες οι διαφορές. Η παράδοση έγινε σφαίρα, σε λιγότερο από 24 ώρες (μετά το email της παραγγελίας με πήραν τηλέφωνο άμεσα. Ήταν μεσημέρι. Την επομένη κατά τις 11-12 είχαν φτάσει). Τα μεταφορικά αν θυμάμαι καλά ήταν δωρεάν (ή κάτι της τάξης των 3 ευρώ). Επίσης ήταν ευγενέστατοι. Το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει πολλές μάρκες, όπως ένα κατεξοχήν λαμπάδικο, αλλά αν σας αρέσουν οι JJ συστήνεται.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατευθείαν ονλάιν από ΤΑD (http://www.tubeampdoctor.com)- εξαιρετικές ηχητικά λάμπες (ειδικά οι τελικές 6L6WGC-STR που είναι πια οι αγαπημένες μου για τον Boogie) με tests για plate current, amplification, shorts & leakage, noise, microphonics, shock, ακουστικό, και με 6μηνη - αν δεν απατώμαι - εγγύηση no questions asked, κάτι σπάνιο για λάμπες. Επίσης, είναι συννενοήσιμοι, φιλικοί, συνεπείς και τίμιοι...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο οποιον εχει καλη φημη και χαμηλες τιμες σε ΝΟS, δυστυχως μονο προενισχυτριες NOS εχω αγορασει, δε δινω τα χρηματα που ζητανε για τελικες.

 

Απο καινουριας κατασκευης ειμαι ευχαριστημενος απο τις TAD και δεν τις αλλαζω.

Πρωτα απο Κουρμπη, μετα απο Thomann αν θελω να παραγγειλω και αλλα πραγματα και γλυτωνω τα ταχυδρομικα και τελος απο τους ιδιους οι οποιοι ειναι γνωστες και πολυ εξυπηρετικοι οσες φορες εχουμε μιλησει μεσω email.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου