manosx Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Fender Scale, έβενος αλλά το maple δε με χαλάει, και S-S-S αλλά και το H-S-S καλό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 τι σε επιασε μεσημεριατικα ??? :P :P αν και αυτες οι επιλογες που εχεις επιλεξει να χρησημοποιησεις ποικιλουν κατα πολυ.... προσωπικα 25.5 scale (γιατι ειμαι μερακλης :D ) floyd (γιατι αμα εχεις τοσα ταστα το pulling σου χρειαζεται :D ) και ebony για τον λογο οτι με πολυ gain εχεις πιο γεματο και βαρβατο ηχο απ'οτι το maple που ειναι πιο πριμαριστό ή το rosewood που ειναι πιο all around edit: μαγνητες HHH (το απολυτο μεταλοκιθαρο :D ) xexe ισως το φτιαξω και καποια στιγμη think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Κλιμακα 25.5, ταστα 24,ταστιερα ειτε maple ειτε εβενο.Maple μου αρεσει και οπτικα και σαν αισθηση οποτε μαλλον maple καταληγουμε,Σταθερη fixed γεφυρα καθοτι το floyd δεν το χρησιμοποιω τοσο για να..δικαιολογει την υπαρξη του :P και γιατι αδυνατιζει και ολιγον τον ηχο.Ολα αυτα μαζι με HSH συνδιασμο μαγνητων και αποκτουν σημασια μονο οταν συνδιαστουν με καποιας μορφης strat σωμα(οχι χοντροκολες les paul στυλ για μενα 8)). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Σκάλα 25.5" 24 Τάστα - αλλά η προτίμησή μου είναι με 22 (ή και 21) Γέφυρα Τύπου std/wilkinson Ταστιέρα Ebony + φαρδύ nut + HSS Μα, στο μυαλό μου μέσα είσαι; ;D +jumbo fret http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 25'' scale, έτσι απλά για να είναι διαφορετική. Fixed γέφυρα για απλότητα. Αν πρόκειται για bolt on, maple ταστιέρα με μαύρο binding και block inlays, αν είναι neck through, ebony με ημικυκλικά inlays τύπου gretsch. HSS κονφιγκιουρέισον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2012 25.5" με ebony ταστιέρα std / wilkinson bridge και HSS . Ότι διαλέγουν και οι περισσότεροι από οτι βλέπω. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 25.5" με ebony ταστιέρα std / wilkinson bridge και HSS . Ότι διαλέγουν και οι περισσότεροι από οτι βλέπω. Και εγώ αυτό βλέπω. 43 ψηφοφόροι μέχρι στιγμής και συνεχίζουμε!!! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 24.75'' scale, γιατί αυτό με βολεύει. 24 τάστα πάντα, σε όλες τις κιθάρες μου. Γέφυρα wilkinson style, αλλά προσωπικά προτιμώ string through πράγματα όντας νέο παιδί. Maple ταστιέρα ή rosewood, απλά θα τις αγαπάω με διαφορετικό τρόπο. ;D Δεν έχω κιθάρα με τα ανωτέρω specs και maple δυστυχώς, αλλά πολύ θα ήθελα. Μαγνήτες πάντα ΗΗ, δεν ξέρω να παίζω με κάτι άλλο. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Μα, στο μυαλό μου μέσα είσαι; ;D +jumbo fret Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2012 25.5",(ειναι πολλα τα 24) ,σταθερη γεφυρα, maple , SH ή και αναποδα ;) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση