Προς το περιεχόμενο

Εισιτήρια/κρατήσεις για την Musikmesse 2012


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Οπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί η Prolight & Sound, η παγκοσμίως μεγαλύτερη κλαδική έκθεση που αποτελεί το απόλυτο φόρουμ παρουσίασης όλων των τεχνικών εφαρμογών και τεχνικής υποστήριξης για επιτυχημένες διοργανώσεις εκδηλώσεων, η οποία θα διεξαχθεί στην Φρανκφούρτη από 21 - 23 Μαρτίου 2012, σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα στο κόσμο, παράλληλα με την εκθέση, για μουσικά όργανα, νότες -πατιτούρες, λογισμικό  Η/Υ & όλα τα συναφή, την Musikmesse  2012.

 

Συμπληρώνοντας ένα δελτίο παραγγελίας μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Έκθεσης Φρανκφούρτης για την Ελλάδα τις κάρτες εισόδου 35% φθηνότερα σε σχέση με την τιμή των εκδοτηρίων της έκθεσης.

 

Στην προνομιακή αυτή τιμή προπώλησης έχετε την δυνατότητα να προμηθεύεστε τις κάρτες εισόδου on-line, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια  με ένα κλικ εδώ!.

 

Σας προτείνουμε να προβείτε από τώρα στις κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, για να επιτύχετε πιο ευνοϊκές τιμές. Ειδικές τιμές για Maritim και για πολλά επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μπορείτε να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αντίστοιχη φόρμα ή απλά με ένα τηλεφώνημα να μας ενημερώσετε για τα στοιχεία του ταξιδιού σας. Άμεσα θα ετοιμάσουμε για εσάς την καλύτερη οικονομική προσφορά.

 

http://www.t4f.gr

Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης και Έκθεσης Νυρεμβέργης για Ελλάδα και Κύπρο

Κυβέλης 3, 15344 Γέρακας

Τηλ: 210 6410405, 210 6090525

Fax: 210 6410602, 210 6090527

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου