Προς το περιεχόμενο

Καθάρισμα βερνικωμένης maple ταστιέρας


el-voice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια Tele με βερνικωμένη ταστιέρα maple.Μπορώ να τη καθαρίσω με το υγρό για ταστιέρες που χρησιμοποιούσα έως τώρα[D Andrea lemon]η πρέπει να πάρω κάτι άλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Maple fretboards σχεδόν πάντα καλύπτονται με ένα βερνίκι ή λάκα επικάλυψης και απαιτούν πολύ λίγη προσοχή, εκτός από τον καθαρισμό.Σε αντίθεση με τις rosewood και τις ebony ταστιέρες,το maple δεν χρειάζεται τα λεγόμενα freatboard conditioners, αλλά ένα απλό καθάρισμα με ένα πανάκι.Υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αν το υπάρχει βερνίκι,μπορείς εάν έχει αρκετή μαυρίλα απο τον ιδρώτα,να χρησιμοποιήσεις και ένα απλό γυαλιστικό σώματος(σε πολύ λίγη ποσότητσ) με ένα βαμβάκι για να καθαρίσεις πιο εύκολα τη βρωμιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γυαλιστικό σώματος στη maple ταστιέρα, παίρνει όλη τη βρώμα και δεν κάνει ζημιά - το προτείνουν οι ίδιες οι εταιρίες καθαριστικών. Τα καθαριστικά ταστιέρας του εμπορίου θα δεις πως γράφουν "όχι για maple"

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.Δεν είχα ποτέ maple λούστρο ταστιέρα και για να μη κάνω καμιά βλακεία πάντα ρωτώ..κάτι ακόμα για να μην ανοίγω νέο θέμα..τo Bridge Cover[Tele]ταιριάζει σε όλα τα  bridge? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου