Προς το περιεχόμενο

Tower of Power live at Montreux 2006 +Carlos Santana


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να πω την αμαρτια μου, οσα βιντεακια των TOP + Santana εχω δει δε μου αρεσαν ιδιαιτερα - μου αφηνουν την εντυπωση του Santana να παιζει ΠΑΝΩ απο τους TOP και οχι μαζι τους.

 

That said, οι ανθρωποι ειναι απλα κορυφαιοι. Eιχα την ευκαιρια να τους δω πριν απο μερικα χρονια και ηταν ανετα απο τα καλυτερα live που εχω παρακολουθησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχεις δικιο για τον ΣΑΝΤΑΝΑ αλλα ετυχε να παιζει και αυτος στο Μontreaux εκεινη την περιοδο και κανανε τα κομματια με την συμμετοχη του Chester Thomson στο hammond (παλιο μελος των ΤΟP και νυν πληκτρας του Σαντανα ).Εγω το ανεβασα για την καταπληκτικη performance ολου του group ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ KAI TOY  Chester Thomson στο εκπληκτικο HAMMOND SOLO .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισης για τα ΑΠΙΘΑΝΑ πνευστα που εκτος των αλλων ειναι και τελεια κουρδισμενα .(ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ οσους παλιους μουσικους εχω ρωτησει κανεις δεν ειναι σε θεση να μου πει γιατι τα δικα μας -εδω στην Ελλαδα - πνευστα ποτε δεν ειναι κουρδισμενα μεταξυ τους !!) Δηλαδη και κουφος να εισαι ακους την ξεκουρδιλα ....καποιος να μας διαφωτισει ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου