Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με Carlsboro PA amplifier


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα και καλως σας βρηκα ολους. Προσφατα ανακαλυψα αυτο το φορουμ απο φιλο που ειναι και αυτος εδω μεσα και εχω μεινει εκπληκτος με το ποσους καλους γνωστες εως δει και διαβασει.

 

Ετσι λοιπον σας στελνω το πρωτο μου μηνυμα για να ρωτησω γνωμες/συμβουλες για εναν Carlsboro PA 60 Watts amplifier απο το ebay.co.uk:

 

http://cgi.ebay.co.uk/CARLSBRO-60-PA-VALVE-TUBE-AMPLIFIER-HEAD_W0QQitemZ160010335497QQihZ006QQcategoryZ10171QQrdZ1QQcmdZViewItem

 

item number 160010335497

 

ερωτησουλες...

 

[1] Αξιζει? Τον θελω για να ξεκινησω το στουντιακι μου, και να πλαγγαρω κιθαρες, πληκρα, drum machine κτλπ. συγχρωνως. Θα του κολλησω custom ηχεια που θα φτιαξω. Μηπως δεν κανει ΡΑ για αυτη τη δουλεια και χρειαζομαι κανονικους ενισχυτες? (οπως βλεπετε παω για το vintage ηχο)

 

[2] Μπορω να κανω μετατροπη ετσι ωστε πχ. τα καναλια 1&2 να εχουν output μονο στη μια εξοδο των ηχειων, τα καν. 3&4 στη δευτερη εξοδο και πιθανως το καναλι 5 και στα δυο speaker outputs? Αυτο το θελω για να κανω στερεο εφφεκτς (panning/chorus κτλπ...) και ηχογραφηση. (μηπως στη μετατροπη θα μπορουσε να μπει και το Slave Output?)

 

[3] Αν γινεται αυτη η μετατροπη, υπαρχει κανενας στην Ελλαδα που να μπορει να το κανει αλλα χωρις να χρειαστει να πουλησω τη μανα μου για να τον πληρωσω (για την αδερφη μου το συζηταμε).

 

Ευχαριστω προκαταβολικα και παλι καλως σας βρηκα. Θα σας βομβαρδιζω απο εδω και τωρα με χιλιαδες κουφες ερωτησεις γιατι δεν ειμαι και ο πιο ειδικος αλλα εχω γκανιασει να αρχισω να ηχογραφω.

 

VassFuzz

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σου ρε Βασίλη βιντατζιάρη!!!!

 

Εγώ στο ξαναλέω πάντως και διαδικτυακά! Πάρε ένα μικτ-άκο και έναν τελικ-άκο να κάνεις την δουλειά σου αρχικά γιατι όπως το έκοψα το σύστημα της Carlsbro δεν κάνει για τα στερεοφωνικά κόλπα που θέλεις!

 

Από την άλλη βέβαια καλή φαινεται η τιμή! Ευκαιρία δείχνει!

Μπέρδεμα έτσι?

 

Βοηθήστε λιγο ρε γαϊδούρια και οι πιο γνώστες!!!

Tigka metal!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρολο που με εβαλες σε πειρασμο με την αδερφη σου δε 8α σου πω αγορασε το και φερτο μου να του κανω τις μετατροπες που 8ες..Αλλα 8α σου συνιστουσα να παρεις κατευ8ειαν κατι καλο για να γλυτωσεις λεφτα απο επισκευες-μετατροπες-κτλ η και προβλημα να μην εχεις μετα απο λιγο καιρο 8α πεις..εεμμ οκ..δε μου κανει..

Παρε καμια αυτοενυσχιομενη κονσολα (καινουρια η μεταχειρισμενη) που κανει κατευ8ειαν αυτα που 8ες χωρις κινδυνο να αναταραξεις το χωροχρονικο συνεχες και να ανοιξεις καμια πυλη προς κανενα παραλληλο συμπαν απο τις πολλες μετατροπες στον ενυσχτιτη..δυσκολοι καιροι να παιζεις με σκουλικοτρυπες..

i hate you,the pigs who turn the screws...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα οντως δεν το πηρα, πρωτον γιατι ελειπα απο το σπιτι και δευτερον γιατι πειστικα πως stereo effects (panning etc) γινονται και με πιο ευκολους τροπους και με λιγοτερο απαιτητικα μηχανηματα.

 

Θα ηταν καλο βεβαια αν μαθαιναμε ποιος (στην Αθηνα υποθετω) κανει γενικες μετατροπες/service σε παλιους ενισχυτες (και ειδικα λαμπατους)

 

Παντως Old_nick εχασες, τρελο γελιο :lol: ριξαμε στο Κιατο...

 

ευχαριστω για τις απαντησεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου