Προς το περιεχόμενο

yann tiersen


Προτεινόμενες αναρτήσεις

τις τελευταιες μερες ακουω συνεχως το soundtrack του goodbye lenin και ειμαι ενθουσιασμενος. τοση απλοτητα στις συνθεσεις, μελωδιες που σκοτωνουν, αψογης αισθητικης ενορχηστρωσεις. μουσικη γεματη συναισθημα.

 

ο συνθετης του παραπανω soundtrack ειναι ο yann tiersen, ενδεχομενως γνωστος στο ευρυτερο κοινο απο το επισης καταπληκτικο soundtrack του amelie. βασει οσων εχω ακουσει απο αυτον τον θεωρω πραγματικα σπουδαιο καλλιτεχνη. αξιζει σιγουρα την προσοχη καθε λογης μουσικων. :!:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτσι!Μετρημένος,απέχει έτη φωτός απ'την ασθένεια των μουσικών που λέγεται φλυαρία/aka κοίτα τι μου μάθανε στο ωδείο,άκρως φορτισμένες συναισθηματικά συνθέσεις με λόγο ύπαρξης.Ανατριχιάζεις και τις 5000 φορές που θα τις ακούσεις.Έχει βγάλει αρκετούς δίσκους πέρα απ'τα soundtracks.Προτείνω το Yann Tiersen & Shannon Wright.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εκτός του ότι ειναι καταπληκτικος μουσικος (καλα υπαρχουν και αλλοι στο ειδος απλα δεν είναι γνωστοί) είναι και πολύπλευρος μουσικά....

 

Ακουστέ το amelie και ενα album απο live tour δεν θυμαμαι ακριβώς ποιά (είναι τελειως rock)....Καμια επαφη η μερα με την νυχτα....

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαλά αυτό που κάνει ο Tiersen που λες Nemooo το κάνουν και πολλοί άλλοι Γάλλοι αυτού του συναφιού (πχ Ben Charest) και προασωπικά δε μ'αρεσει καθόλου.Λογικά έχουν πάθει μια βλάβη με το surf-rock και το βάζουν στoυς δισκους τους καταστρέφοντας τη λογική σειρά.Πάντως από το δισκάκι που λες το live η εκτέλεση του rue des cascades είναι όλα τα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τύπος είναι πραγματικό φαινόμενο.Κρίμα που ματαιώθηκε πέρσι η συναυλία του στη Μ.Λαζαριστών.

 

Είναι αξιοθαύμαστο πως καταφέρνει να κρατάει το ενδιαφέρον παιζοντας ενα πιάνο, η μια μελόντικα, ή ένα toy piano. Και ακούω μερικούς να λένε "Βάλε μια κιθάρα εδώ να γεμίσει, θα κοιμηθεί ο κόσμος".

 

Κάτι ΄τετοιοι τύποι αποδεικνύουν ότι μια καλή μελωδία, παιγμένη όμορφα, δε χρειάζεται πομπώδη ενορχήστρωση για να "γεμίσει".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου