Προς το περιεχόμενο

ΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας


db548

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες για το TEI Mουσικής Τεχνολογίας στο Ρέθυμνο;

 

Έχω ακούσει ότι υπολειτουργεί κτλ. Ότι δεν εμφανίζονται οι καθηγητές, χάνονται μαθήματα κ.α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως μπορεί κανείς να δώσει πληροφορίες για το TEI Mουσικής Τεχνολογίας στο Ρέθυμνο;

 

Έχω ακούσει ότι υπολειτουργεί κτλ. Ότι δεν εμφανίζονται οι καθηγητές' date=' χάνονται μαθήματα κ.α.[/quote']

σιγουρα υπαρχουν προβληματα οπως και στα περισσοτερα ΤΕΙ,ομως σε καμια περιπτωση δεν υπολειτουργει και αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτο τον τομεα.υπαρχει συγκεκριμενα καποιο προβλημα με εναν καθηγητη αλα καλυτερα να μην αναφερω περισσοτερες λεπτομερειες :twisted:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σου πω και γω τη γνώμη μου. Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ καλή σχολή. ¶μα έχεις όρεξη να ασχηληθείς ουσιαστικά έχεις να μάθεις πολλά από εκεί μέσα. Υπάρχουν καθηγητές που είναι κορυφή στον τομέα τους. Κάποιοι άλλοι όμως υστερούν. Να μου επιτρέψεις να μην αναφερθώ σε ονόματα. Αν θες περισσότερες πληροφορίες στείλε μου ένα π.μ. να σου πω ότι χρειάζεσαι. Δεν μας είπες όμως. Τί σε ενδιαφέρει? Ηχοληψία, ακουστική ήχου ή Ηλεκτρονική σύνθεση?

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου είναι πως σε όλα τα ΤΕΙ της χώρας από ιχθυοκαλλιέργιες μέχρι πληροφορική αν πάς και αποβάλεις την ελληνική νοοτροπία του φοιτητή και δώσεις το ενδιαφέρον και τη προσπάθεια που χρειάζετε θα διακριθείς και θα καταφέρεις πολλά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....TEI Mουσικής Τεχνολογίας στο Ρέθυμνο????

τι μου λετε???εχουμε τετοιο ΤΕΙ στην Ελλαδα???ποτε ξεκινησε?

 

μακαρι να υπηρχε και στα δικα μου τα χρονια ενα TEI Mουσικής Τεχνολογίας....(αποφοιτος του 98/99 ειμαι...για να μη νομιζετε οτι ειμαι και κανας δεινοσαυρακος :) )

 

θυμαμαι οταν συμπληρωνα μηχανογραφικο που δε μπορουσα να βρω μια σχολη να με εκφραζει και γι'αυτο πηγα σε ιδ.σχολη Mουσικής Τεχνολογίας.

 

μακαρι να πανε ολα καλα εκει κατω και να δουμε και κανα ΑΕΙ...τωρα στα γεραματα μαθε γερο γραμματα....με βλεπω αυριο πρωι πρωι στην αυλη του σχολειου,προσευχη και κατευθειαν αιθουσα->θρανειο...και οχι στο τελευταιο....στο ΠΡΩΤΟ :) τωρα στα γεραματα ναι ναι....γιατι οχι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να απαντήσω λιγό στην ερώτηση του Λοίζου: εμένα προσωπικά με ενδιέφερει η Ηχολοψία και σκέφτομαι (αφού έχω πάρει ήδη το πρώτο μου πτυχίο) να δώσω με το 10% για Ρέθυμνο.

 

Απλά έτυχε να γνωρίσω ενα παίδι, που σηκώθηκε και έφυγε, αγανακτησμένος απτο τμήμα.

 

Ελπίζω να μη θίγουν κανένα τα λεγόμενα μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί να θίξουν κάποιον? Και μένα αυτός ο τομέας με ενδιαφέρει. Η σχολή έχει πολύ καλό εξοπλισμο π.χ. μικροφωνα Nuemann U89, AKG 414, monitors Genelec 1031 & 1038, B&W nautilus 802, convertors weiss, εφφε lexicon 960, προενισχυτες focusrite red και avalon και διάφορα άλλα πολύ αξιόλογα εργαλεία στα χέρια κάποιου που ξέρει να τα χειριστεί. Ο χώρος του studio θέλει λίγο φτιάξιμο αλλά από ότι λένε θα το φτιάξουν πολύ σύντομα. Όπως είπε και ο Fleamail στο χέρι σου είναι να μάθεις από όποιαδήποτε σχολή. Έχει όσα προβλήματα έχει κάθε σχολή. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το mail μου είναι διαθέσιμο για όποιαδήποτε απορία σου.

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα καταρχην σε ολους.

 

Μιας και φοιτω και εγω στη συγκεκριμενη σχολη θα ηθελα να προσθεσω οτι αν δεν ειχα σπαταλησει 3 χρονια σε αυτην και ηξερα τι γινοτανε θα εφευγα απο τη πρωτη στιγμη.

Κατα τη γνωμη μου το επιπεδο σε βασικα μαθηματα της σχολης ειναι πολυ χαμηλο και οσο αφορα εξοπλισμο μπορει να εχει πολυ καλα ακομη και τα καλητερα μηχανιματα αλλα δεν σου δινετε η ευκαιρια να τα δουλεψεις.Πρωοπικα θα προτημουσα να δουλευω ακομη και με Behringer αλλα τουλαχιτον να δουλευω.

Παρεπιπτοντος να πω οτι ηδη εχω κανει ετησεις και σε αλλες τετοιου ειδους σχολες στο εξωτερικο και παρα τη εκπεδευση 2,5 χρονων και εχοντας και ορισμενα μαθηματα περασμενα και απο πιο ψηλα εξαμηνα δεν μου αναγνοριζουν ουτε μιση μερα ενω αποτι ξερο μεχρι και απο ιδιοτικα κολλεγια αναγνοριζουν μαθηματα πραγμα που λεει κατι πιστευω για το ποια ειναι η σχολη.

ireCube� Copyright© 1983-2007

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κάτσε ρε Πάρη. Το στουντιο εκεί είναι. Πήγαινε να κλείσεις ώρες να το δουλέψεις. Δεν έχεις πολλές ώρες αλλά τουλάχιστον μπορείς να το κάνεις. Εγώ πως το έκανα δλδ; Στα συρτάρια υπάρχουν πολλες ηχογραφήσεις. Πήγες μία φορά να κάνεις μια μίξη? Πήγες μία φορά να βάλεις 5-6 μικροφωνα στη γραμμή να τα δοκιμασεις?

εμμμ.... Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι μονο πηγα αλλα εμεινα και μαθημα επιδη δεν ειχε ωρες αυτο το εξαμηνο για να κλεισω.Αν θεωρησουμε οτι αυτο το εξαμηνο ηταν λιγο πιεσμενο και ισως γιαυτο να μην εβρησκα ορες κτλ κτλ τοτε γιατι αποφασησαν να γινει εξεταστικη για να οφελιθουν αλλοι και αλλοι οχι?ασ μην ανιξουμε συζιτιση περι αυτου ομος.

 

Επισης αν αναλογιστουμε οτι εχουμε μονο ΕΝΑ στουδιο για ηχολιψια 2 και 3 ειναι αρκετο για να καταλαβουν τα πεδια τι μαχες δινοντε για τις ορες.Επισης θα ηθελα να αναφερθω και στη συνεννοηση των καθηγητων και εχω να πω οτι συγκεκριμενος καθηγητης μου απαγορευσε να κλινω ορες στο στουντιο επιδη οταν καναμε εργασια ολη ομαδα στο μαθημα και εκλινα τις ορες στο ονομα μου(δεν μπορουσες αν πεις ομαδα) αυτος ειδε οτι εχο πολλες ορες κλισμενες και δεν μου εκλιναν αλλες ενω οι ορες ηταν ομαδικες!!!!!!

Επισης να μιλισω και για το ΕΝΑ κοντρολ ροομ pro tools στο οποιο αν και οι ορες ειναι απεριοριστες και πραγματικα εχουμε και μπορουμε να κλισουμε παρα πολλες ορες αν θελουμε δεν μπορουμε.

Επισης να αναφερω δηλοση καθηγητη πολυ αναμιγμενου με το χωρο του στουντιο οτι "ειναι χειροτερο να κανετε μιξη με τα nautilus παρα με τα mackie λογο της ηχητικης του χορου.

Αν ειμαστε αισιοδοξοι και πουμε οτι ολα αυτα θα φτιαχτουν παμε και το εργαστιριο μηχανικης και ψιφιακων οπου για να δουλεψεις πρεπει να ανιξεις τον υπολογιστη 30 λεπτα πιο πριν οποτε καταλαμβενετε τι υπολογιστες ειναι και εκει παρακαλω δουλευουμε matlab.Φευγουμε απο το εργστηρι και παμε θεωρια(επαναλαμβανο μιλαμε για μηχανικη ηχου που ειναι απο τα 2 πιο κυρια μαθηματα) εκει να πω οτι εχει απο το λυκειο που εχω ενισχυμενη φισικη και πρωτη φορα εχω δει να διδασκετε φυσικη με 30 σελιδες το πολυ σιμιωσεις.

Επισης να πουμε για τους midi controler οι οποιοι και παλι με τη παραδοχη καθηγητη δεν δουλευουν σωστα.

Να πουμε και για τα σπασμενα προγραμματα που αντε και καλα να ειναι σπαμενα αλλα βρειτε και μια καλη σπασμενη εκδοση για να μην παζουν και μας τα νευρα μας.

Να αναφερθω και στο οτι υπαρχουν και καθηγητες που οι ιδιοι εχουν δηλοσει οτι οχι δεν εχουν ολες τις απαρετητες γνωσεις αλλα οτι δεν εχουν καθολου γνωσεις στο αντικειμενο που διδασκουν και αυτοι δεν ειναι καθηγητες που ειναι οι γνωστοι και "δακτιλοδικτουμενοι" ασ το πουμε απο τους μαθητες.

Πιστευω οτι και 2 και 3 ορες περισσοτερες να ειχαμε να δουλευουμε στο στουντιο αυτο ειναι απλα ενα μαθημα για καποιον που θα ασχοληθει αλλα υπαρχουν ακομη 74 -84 (ποσα κανουμε συνολο δεν θιμαμε) με αυτα τι θα γινει?

Αυτα και πολλα αλλα οπως π.χ. το οτι τις σημιωσεις (και τι σημιωσεις μερικες φορες)τις παιρνουμε 2-3 μερες πριν τις εξετασεις με εκαναν να σχηματισω αυτη την αποψη οτι το τει υπολειτουργει και οτι θα εφευγα με τη πρωτη δυνατη ευκαιρια.

 

Επισης να ζητησω συγνωμη γενικως για την ορθογραφια μου αλλα βαριεμε να ψαχνω τα γραματα :-).

ireCube� Copyright© 1983-2007

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου