Προς το περιεχόμενο

Ε-ΜU Shortboard-49 Midi Keyboard ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολη τη παρεα. Ειμαι στην αναζητηση ενος σχετικα απλου midi keyboard γυρω στα 100-150ευρω. Με τραβηξε την προσοχη το συγκεκριμενο emu αλλα δε ξερω τι παιζει με τη συμβατοτητα με logic studio. ολες οι λειτουργιες που εχει (attack,reverb,delay και τα οργανακια που εχει) μπορουν να χρησημοποιηθουν στο προγραμμα η θα πανε τσαμπα και θα μπορω να χρησημοποιησω μονο τα πληκτρα? το εχει καποιος για να μου πει την αποψη του για το συγκεκριμενο midi? εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα? ευχαριστω εκ των προτερων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ολες οι λειτουργιες που εχει (attack,reverb,delay και τα οργανακια που εχει) μπορουν να χρησημοποιηθουν στο προγραμμα η θα πανε τσαμπα και θα μπορω να χρησημοποιησω μονο τα πληκτρα?

Τα όργανα γιατί να μη μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις; Αφού έχει και audio out το όργανο, συνεπώς μπορεί να ηχογραφείς και τους on-board ήχους. Δε νομίζω βέβαια να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ήχους σαν plug-in (αν αυτό εννοείς).

 

Όσο για τις άλλες λειτουργίες, όλα τα MIDI keyboards στέλνουν πληροφορία από τους όποιους controllers διαθέτουν. Το πολύ να χρειαστεί να κάτσεις να προγραμματίσεις τις αναθέσεις μεταξύ controllers και λειτουργιών στο Logic.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι απλα αν μπορουσα να τους ηχογραφω αναρρωτιομουν και με καλυψες πληρως.ευχαριστω πολυ. παρολα αυτα θα ηθελα και καποια γνωμη απο καποιον που μπορει να το εχει στην κατοχη του η απο καποιον αν ξερει κατι σχετικο η εχει να μου προτεινει κατι αλλο. εσυ Alchemist τι λες? εχεις κατι αλλο υποψην?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρολα αυτα θα ηθελα και καποια γνωμη απο καποιον που μπορει να το εχει στην κατοχη του η απο καποιον αν ξερει κατι σχετικο η εχει να μου προτεινει κατι αλλο. εσυ Alchemist τι λες? εχεις κατι αλλο υποψην?

Ομολογώ ότι δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά έχω παίξει με το Longboard (το ίδιο μοντέλο αλλά με 61 πλήκτρα) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Και βέβαια είναι πολύ δύσκολο να βρεις keyboard με ανάλογα χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή οπότε η γνώμη μου είναι να το χτυπήσεις καθώς είναι σχεδόν no-brainer για τα χρήματα που κοστίζει.

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι και εμενα ετσι μου φανηκε οτι για την τιμη του ειναι πολυ καλο. αλλα διαβασα καπου αλλου καποιες "κακες" κριτικες και δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. ας περιμενουμε λοιπον μηπως υπαρχει και καποιος αλλος να μας πει για το συγκεκριμενο μηχανημα.  ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω δεν εχω να πω για αυτο το μηχανημα,εχω δουλεψει ομως το xboard 49 και εμεινα ικανοποιημενος,αν αυτο βοηθαει για μια αποψη περι e-mu(παλι υπεραρκετα καλο για την τιμη του ,ειδικα τοτε).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου