Προς το περιεχόμενο

Bugera V22 πρόβλημα...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωμη μου,εφοσον εχεις εγγυηση στειλτον πισω να σου στειλουν καινουριο

 

 

Μωρε αυτό θα κάνω μάλλον απλά είναι το γαμώτο που λένε της κατάστασης... Πολύ κρίμα πάντως, γενικά αποτι είδα σε reviews κλπ είχαν στην αρχή κάποια θέματα αλλά υπτίθεται οτι τα βελτίωσαν. Αν ήμουν σίγουρος οτι το πρόβλημα είναι οι λάμπες θα τις άλλαζα αλλά δε θέλω να ρισκάρω και αύριο να ξαναπληρώνω ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά οι λαμπάτοι δέν είναι πολύ περίπλοκοι ούτε πολύ ευαίσθητοι ενισχυτές. Εγώ έχω τον V22 δύο χρόνια τώρα, πολλές ώρες παιξίματος απο πολλούς διαφορετικούς χρήστες και δέν έχει θέμα. Αξίζει τον κόπο είτε της αναμονής είτε της επισκευής. Το ορθότερο μιάς και μόλις τον παρέλαβες είναι να ζητήσεις αντικατάσταση. Εκτός αν ο Γερμανός σε παραπέμψει σε τοπικό σέρβις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'ότι έχω ακούσει :-X οι παρτίδες με την πορτοκαλί λυχνία (νομίζω made in 2011 και μετά) είναι από τις πιο καινούργιες όπου έχουν διορθωθεί τα ζητήματα θερμοκρασίας που είχαν αρχικά οι V22. Επίσης βελτιώθηκαν και κάποια εσωτερικά Parts του κυκλώματος.

 

Συνεπώς πιθανόν μόνο οι λάμπες σου να έχουν πρόβλημα και μπορείς να το επιβεβαιώσεις μόνο δοκιμάζοντας άλλες στη θέση τους.

Παρόλα αυτά βρες έναν τρόπο να μην τις επιβαρυνθείς μέσα από την εγγύηση του προϊόντος.

Αν είναι οκ ο ενισχυτής σου, καλύτερα να σου δώσουν νέες λάμπες άλλης μάρκας, παρά να πάρεις νέο ενισχυτή με λάμπες bugera οι οποίες θα παρουσιάσουν πάλι πρόβλημα σύντομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Από τη στιγμή που το προϊόν είναι εντός εγγύησης, καλό είναι να επικοινωνήσεις με το κατάστημα απ'όπου το αγόρασες, πριν κάνεις μόνος σου οτιδήποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξυπηρετικότατοι απο το music store μίλησα μαζί τους, τους πρότεινα να αλλάξω λυχνίες αλλά μιας και όταν ο ενισχυτής βγάζει έστω και λίγο ήχο στο τέρμα θεωρούν οτι δεν είναι οι λυχνίες, συμφωνώ διαφωνώ δε μπορώ να το αποδείξω, επομένως περιμένω ενα mail τους με ενα κωδικό ώστε να το στείλω πίσω και να γίνει η αντικατάσταση. Δεν χρεώνομαι κάτι σε μεταφορικά κλπ απλά η αναμονή είναι το πρόβλημα.  :-[

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν στείλεις πίσω τον ενισχυτή, σημείωσε το serial του, να δούμε αν θα σου στείλουν αντικατάσταση ή θα διορθώσουν τον ίδιο.

Προσωπικά θα με ενδιέφερε να ξέρω αυτή την λεπτομέρεια για το Musicstore, αν μπορέσεις να μας πληροφορήσεις για αυτό, όταν με το καλό τον παραλάβεις..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από εδώ το πήρες φίλε μου;

 

http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/

 

Πόσο άργησε να έρθει;

Πρέπει να πληρώσεις με πιστωτική-χρεωστική ή μπορείς και με αντικαταβολή;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω τσεκάρει τον ενισχυτή ήδη μιας και ήθελα και εγώ να γνωρίζω αν τον αντικαθιστούν ή όχι επομένως μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω σχετικά.

Όπως έγραψα και στην αρχή προτιμώ να ψωνίζω απο Ελληνικά μαγαζιά μιας και πλέον οι τιμές της εδώ αγοράς μπορούν να ανταγωνιστούν στα ίσια τα σουπερ μαρκετ του εξωτερικού, το πρόβλημα ήταν οτι δεν υπήρχε πουθενά στην Ελλάδα ο ενισχυτής και γιαυτό κατέφυγα στο εξωτερικό.

Όσον αφορά για το music store, θα πω οτι μου έκανε (για αρχή τουλάχιστον) καλύτερη εντύπωση απο τομαν τα πράγματα ήρθαν στα χέρια μου σε 6 ημέρες παρήγγειλα Πέμπτη βράδυ και τα είχα Τετάρτη, η συσκευασία ήταν τρομερή και πλήρωσα με αντικαταβολή, ούτε κάρτες ούτε τράπεζες. Στο τηλέφωνο που επικοινώνησα μετά το πρόβλημα υπάρχει μια κοπέλα Ελληνίδα και σε κατατοπίζει σε ότι χρειαστείς και δεν υπάρχουν και παρανοήσεις λόγω μη συνεννόησης.

Αυτά εν ολίγοις, τη Δευτέρα θα επιστρέψω τη κούτα με τον ενισχυτή με κάποια χαρτιά που θέλουν συμπληρωμένα και βλέπουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου