Προς το περιεχόμενο

Λευκές Σκιές και Whispers


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι ότι επικροτώ το ύφος και την απάντηση του kwstas79, αλλά καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν...

Γίνε λιγάκι πιο συγκεκριμένος και κάνε μια τροποίηση στο αρχικό σου post αν θέλεις. :wink:

..there's too much panic in this town...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό εννοώ και εγώ, δεν στην "λέω" για τα όποια λάθη, αλλά για την έλλειψη ουσιωδών πληροφοριών, π.χ. τι στυλ παίζουν οι τύποι, αν υπάρχει εισητήριο και πόσο είναι αυτό, τι ώρα είναι το live κλπ κλπ κλπ... :)

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

OK friend! Συγνώμη που απάντησα απότομα, έχεις δίκιο. Λοιπόν η συναυλία είναι με ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιηθεί μπροστά στην παραλία της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης που βρίσκεται μισή ώρα περίπου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Αγία Τριάδα είναι ένα παραλιακό "χωριό" λίγο πριν τη Νέα Μηχανιώνα αν έχεις ακουστά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 21:00 και οργανώνεται από το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης.

Λίγα λόγια για τα γκρουπ κατά σειρά εμφάνισης:

Λευκές Σκιές: 4μελές συγκρότημα που ακολουθεί alternative rock ρυθμούς και αποτελείται από τύμπανα, 2 ηλ. κιθάρες, μπάσο+βιολί. Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του αρκετές εμφανίσεις και opening act σε μεγάλα τοπικά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, καθώς σημαντική επιτυχία ήταν και η εμφάνισή τους στο Γκάζι στην Τεχνόπολη Αθηνών μετά από την πρόκρισή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το περιοδικό Schooligans της Ελευθεροτυπίας.

Whispers: 4μελές σχήμα που το ύφος του κυμαίνεται κυρίως στη HARD ROCK, POSER, ROCK 'N ROLL (ελληνικά και ξένα). Το σχήμα έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διοργανώσεις, έχει εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά (ροκάδικα), και γενικά έχει στο βιογραφικό του πολυάριθμες εμφανίσεις.

ΟΥΦ!!!! Φίλε ελπίζω να σε κάλυψα! See you round!!!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελα ρε παιδιά, μην είστε τόσο 'σφιγμένοι' .. Πλάκα έκανε ο kostas, δεν ήθελε να την πει σε κανέναν κλπ ..

 

Έχουμε και λίγο χιούμορ, εγώ γέλασα με το ποστ τελοσπάντων, μην αρπάζεστε τόσο εύκολα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου