Προς το περιεχόμενο

καθαρισμός πιατινιών roland v-cymbals από καοτσούκ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα.

έχω ένα σετάκι της roland td-9 kx2 και ήθελα να μάθω με τι μπορώ να καθαρίσω τα πιατίνια από το σετ?καθώς η μπακέτα αφήνει ένα στίγμα πάνω στο πιάτο είτε στο hihat ,είτε στο crash  αλλά παραπάνω στο ride.

διάβασα σε κάποια φόρουμ για ένα καθαριστικό που λέγεται 303 protectant(http://www.vdrums.com/forum/archive/index.php/t-21258.html?s=ae486ecb62c3a0bf2af5d93c52fe3781).το γνωρίζει κανείς?ξέρετε εάν υπάρχει κάποιο μαγαζί να το προμηθευτώ εδώ στην Αθήνα?

 

ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ με ένα πανάκι θα δοκίμαζα!Βέβαια μιας και και μπορείς να τρίψεις το πιατίνι ακόμη και 4-5 φορές τον μήνα χωρίς να χάσει τον ήχο του(ενώ στα μπρούτζινα κλασσικά πιατίνια υπάρχει αλλοίωση) μπορείς μετά 4-5 παιξίματα να τα καθαρίζεις ωστε΄να μην μένουν τα σημάδια καιρό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα φίλε grohl81 - το συγκεκριμένο προϊόν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Να το αγοράσεις άφοβα ;). Το έχω αγοράσει δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος-να έχεις υπ' όψιν σου ότι με αυτό καθαρίζεις και τα pads από καουτσούκ και τα rims απο τα mesh pads... Το είχα βρει σε κατάστημα με είδη σκαφών θάλασσας στις Αχαρνές. Αν το αναζητήσεις στο google επιλέγοντας το φίλτρο σελίδες από Ελλάδα, είναι το 2ο-3ο αποτέλεσμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες αργότερα...

Το μωρομάντηλο θα του δημιουργήσει πρόβλημα;

επειδη ειναι απο καουτσουκ το υλικο που εχουν τα ηλεκτρονικα τυμπανα το μωρομαντηλο ισως του αφησει μικρα χνουδακια επανω πραγμα που δεν ειναι καλο γιατι μετα θελει ιδρωτα για να βγουνε

Επισης το μωρομαντηλο ειναι περαν του φυσιολογικου υγρο πραγμα που δεν κανει καλο στο καουτσουκ καθοτι ειναι πλαστικο

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου