Προς το περιεχόμενο

Covers και πνευματικά δικαιώματα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατι δηλαδη τα κανονικα δισκαδικα που πουλανε δισκους και cd που περιεχουν μεσα και covers πληρωνουν ...δικαιώματα?Και γιατι κολλας στα covers?Τα original τραγουδια δεν εχουν πνευματικα δικαιώματα? ???  

 

Τα πνευματικα δικαιώματα δεν τα πληρωνουν τα δισκαδικα αλλα οι δισκογραφικες εταιριες και οση κανουν ΧΡΗΣΗ της μουσικης (ραδιοφωνα,τηλεοπτικοι σταθμοι,clubs κτλ.)

 

Τα δισκαδικα και τα i tunes απλα δινουν στις δισκογραφικες εταιριες ενα μέρος απο τις εισπραξεις τους (οπως κανουν ολοι οι εμποροι που πληρωνουν τους προμηθευτες τους,ενταξει δεν μιλαμε για Ελλαδα αλλα για πολιτισμενες χωρες... ;D) .

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εάν βγάζεις δίσκο που έχει διασκευές, έρχεται στη δισκογραφική ένα τικέτο από την ΑΕΠΙ το οποίο εξαρτάται από την ποσότητα δίσκων που βγάζεις. Το ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΕΙΣ (η δισκογραφική πάντα), και ΜΕΤΑ έχεις δικαίωμα να βγάλεις το CD.

 

Για το iTunes δεν είμαι σίγουρος...

Αυτή η πρόταση είναι ψευδής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου