Προς το περιεχόμενο

Μια απορία για την Behringer!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας αρχίσω με το εξής, το θέμα δεν είναι για να θάψω την behringer ούτε να την διαφημίσω. άμα το θέμα δεν αρμόζει στους κανονισμούς του forum, θα ήθελα να διαγραφεί

 

αλλά τονίζω ότι πρόκειται για απλή περιέργεια

 

Στο κάτω κάτω έχω εξοπλισμό της που μου έχει βγει και άλλον που δεν μου έχει βγει.

 

πιστευτέ ότι η behringer δίνει αληθή τεχνικά χαρακτηριστικά για το εξοπλισμό της.

 

Συχνοτική απόκριση (frequency response)

Αρμονική παραμόρφωση (THD)

Ισχύς (watt)

Crosstalk (διαρροή σήματος)

 

Αν κρίνεις με άλλες εταιρίες αλλά και το πως συμπεριφέρονται τα μηχανήματα, τα στοιχεία μου φαίνονται αναληθή

 

Εσείς τι πιστευτέ;

 

Υσ. παρακαλώ μην γίνει θέμα τύπου "φθηνό = για πέταμα" , ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο θέμα της ισχύος, δεν δίνει ψευδή στοιχεία, αλλά δεν είναι και 100% σωστή: δίνει ισχύ σε watt και πολλοί το εκλαμβάνουν ως WRMS, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για watt κορυφής (πράγμα που άλλες φορές το γράφει στο αναλυτικό εγχειρίδιο και άλλες όχι). Και πιθανότατα το κάνει επίτηδες, ακριβώς γιατί ξέρει πως πολλοί θα το εκλάβουν έτσι. Για τα άλλα μεγέθη δεν έχω άποψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ευτυχώς που δεν χρειάζεται να "πιστεύουμε" για τον αν είναι αλήθεια οι προδιαγραφές στις συσκευασίες και τα manual στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

 

Ενας συνειδητοποιημένος καταναλωτής πρώτα διαβάζει τι είναι αυτό που αγοράζει. Παράλληλα σε οργανωμένες κοινωνίες όπως η Ε.Ε. δια νόμου απαγορεύει λαμογιοπαραπλανητικές τακτικές. Ετσι εσύ σαν πολίτης της μπορείς να ξέρεις πως οι προδιαγραφές που διαβάζεις και φέρουν τη μάρκα μιας επιχείρισης πρέπει να ανταποκρίνονται στο προϊόν. Σημαντικό βέβαια είναι να καταλαβαίνεις κι εσύ τι διαβάζεις.

 

Απο την άλλη όταν μιλάς για έναν κολοσσό όπως η Behringer να ξέρεις πως τους είναι αδύνατο να μαζεύονται στο γραφείο κάποιου δολοπλόκου διευθυντούλη σε κάποιο κατώγι για να καταστρώσουν την επόμενη παραπλανητική πολιτική για να τ' αρπάξουν γρήγορα απο τον πρώτο τυχαίο. Πρόκειται για εταιρεία όπου έχει σχεδιαστήρια στη Γερμανία, την Αμερική με κεντρικά λογιστήρια στην Σιγκαπούρη και μια ολόκληρη πόλη στην Κίνα τη Behringer city όπου κατασκευάζονται τα προϊόντα. Εκ των πραγμάτων και μόνο όταν είσαι τόσο μεγάλος για να συνεννοείσαι εσωτερικά αλλά και να ταυτίζεσαι με τόσες τοπικές νομοθεσίες, δεν μπορείς να είσαι ελαστικός σε τέτοια θέματα.

 

Εχω γνωρίσει και συνομιλήσει με αρκετά διεθνή στελέχη τους στο παρελθόν και η γραμμή της εταιρείας αυτής είναι να προσφέρει "3 φορές περισσότερα απο ότι περιμένει ο καταναλωτής στην δεδομένη τιμή". Και το γεγονός πως είναι αυτός ο κολοσσός που είναι σήμερα ενώ ξεκίνησε μόλις το 1989, λέει πως τα καταφέρνουν μια χαρά. Ασε δε πως αν κορόιδευαν τον κόσμο τόσο καιρό, σήμερα θα είχε σκάσει το μπαλόνι, όπως ξέρουμε πως συμβαίνει νομοτελειακά. ;)

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μη δίνεις τόση σημασία στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο καλός θεούλης μας έδωσε τα αυτιά που είναι τα πλέον εξελιγμένα ηχητικά όργανα, άκου το μηχάνημα που σε ενδιαφέρει και αν σου αρέσει αυτό που ακούς πάρτο και τελείωσε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου