Προς το περιεχόμενο

texas special απο που παιρνει γειωση?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως καλύτερα να την πας σε κάποιον να στη φτιάξει να τελειώνεις? Από ότι φαίνεται σου είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται.

 

Αν επιμένεις, θα σου πρότεινα να τα πάρεις ένα ένα. Σύνδεσε πρώτα τους δύο μαγνήτες στον 3θέσιο, και μετά από την έξοδο του διακόπτη κατ'ευθείαν στο output jack. Αν δουλέψει σωστά συνέχισε με το volume και τέλος βάλε και το tone. Έτσι θα δεις που ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα.

 

Υπ'όψη ότι τα ποτενσιόμετρα αν τα παρά ζεστάνεις καταστρέφονται. Το ότι δεν παίζει σωστά ο neck παίζει να οφείλεται σε κάποια ψυχρή κόλληση. Αν θέλεις να δεις αν είναι οκ σύνδεσε κατ'ευθείαν τον neck μαγνήτη στην έξοδο, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με τον bridge.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

τελικά ο μαγνητης έχει πρόβλημα με το πηνιο ειναι σκασμενο σε ενα μέρος  και μάλλων εκλεβε απο την γειωση και έπαιζε χαμηλόφώνος , μίλησα με τον Πετρο απο thomann και τους έστειλα πίσω γνωριζει κανεις τι γινεται τώρα?  θελω να πω αντικατασταση  - επισκευη? service που στο τέξας?  ::)

μπλουζάκι και άγιος ο θεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου