Προς το περιεχόμενο

Το Modern Music School στα Ιωάννινα και Αγία Παρασκευή


r2d2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Staff

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 το Modern Music School, συνεχίζοντας την επέκταση του επιτυχημένου δικτύου του, θα βρίσκεται στα Ιωάννινα και στην Αγία Παρασκευή!

 

Ακόμα περισσότεροι φίλοι όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μουσική δίπλα σε έναν από τους ειδικά εκπαιδευμένους καθηγητές μας.

 

Επίσης, ο γορίλας Kling Klong περιμένει τους λιλιπούτειους φίλους μας στο μοναδικό πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής του MMS.

 

 

 

Modern Music School

 

Με περισσότερες από 80 σχολές σε Η.Π.Α, Γερμανία, Ελλάδα και Λίβανο, το Modern Music School είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές σχολές παγκοσμίως.

 

Από το 1987 που ιδρύθηκε, το MMS αναπτύχθηκε ταχύτητα κυρίως λόγω της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπαιδευτικής μεθόδου του.

 

Το 2003 το πρώτο Modern Music School της Ελλάδας, αυτό της Αθήνας, άρχισε να λειτουργεί για να ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια αυτά της Χαλκίδας, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Ηρακλείου Κρήτης, Ιωαννινών και Αγίας Παρασκευής.

 

Στο Modern Music School όλοι οι καθηγητές είναι επαγγελματίες μουσικοί ειδικά εκπαιδευμένοι από τα κεντρικά του MMS. Η εκπαιδευτική μας μέθοδός στοχεύει στο να δίνει κίνητρο και άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις. Η ύλη μας, ο πυρήνας της οποίας είναι η σειρά βιβλίων του MMS, εφαρμόζεται από τους καθηγητές μας με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές  μεθόδους.  Έτσι βοηθάμε τους μαθητές μας να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, εκφράζοντας την οποία μέσα από τη μουσική, συνειδητοποιούν τις δυνατότητες τους.

 

Το Modern Music School είναι η τέλεια επιλογή για αρχάριους και προχωρημένους μουσικούς όλων των ηλικιών. Άλλωστε προσφέρουμε ειδικά προγράμματα για κάθε μαθητή - αρχίζοντας από το Personal Program για άτομα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, μέχρι το Band Program σκοπός του οποίου είναι η πρόοδος μέσα από την ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία της συμμετοχής σε ένα γκρουπ.

 

Όμως το Modern Music School δεν είναι μόνο τα μαθήματα. Οι μαθητές μας εμφανίζονται ζωντανά στη σκηνή, προβάλλουμε τις μπάντες τους, και επιβραβεύουμε τις επιτυχίες τους. Εν τέλει ανοίγουμε την πόρτα της παγκόσμιας κοινότητας του MMS, ενός δικτύου φίλων της μουσικής στο οποίο είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Από τον ερασιτέχνη κιθαρίστα μέχρι των επαγγελματία τραγουδιστή.

Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου