Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για DI (Behringer DI100 Ultra)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καιρό τώρα ψάχνω ένα καλό DI για μπουζούκι. Ένας φίλος μου πρότεινε το: Behringer DI100 Ultra ,λέγοντας πως είναι το πιο αξιόπιστο σε σχέση απόδοσης/κόστους. Έχει κάποιος καμιά γνώμη; (δεδομένου ότι είμαι αρχάριος στο χώρο του ήχου και έχω μπερδευτεί.) >:( Παραθέτω και σχετικό link του προ'ι'όντος: http://www.behringer.com/EN/Products/DI100.aspx

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γνωρίζω το DI φίλε, αλλά αν σε βοηθά αυτό, οι 2 κονσόλες και το phono preamp που έχω της συγκεκριμένης εταιρίας αξίζουν πολλά περισσότερα από τα λεφτά τους. Εγώ την εμπιστεύομαι

 

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καλή και στιβαρή κατασκευή.

Από θέμα ήχου είναι αξιοπρεπές.

Αν συνυπολογίσεις και την τιμή του, τότε you have a winner.

Φυσικά υπάρχουν πολλά ποιοτικότερα di (paracoustic di, radial κλπ) αλλά ξεφεύγουν σε budget και πιθανώς να μη σου κάνουν την πολύ μεγάλη διαφορά.

Άλλωστε στα μαγαζιά που παίζουμε συνήθως η ποιότητα του ήχου σου έχει κυρίως να κάνει με το όλο σύστημα του μαγαζιού (κονσόλες, ηχεία, καλώδια κλπ)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας δουλεψει και με το DΙ100 και με το DΙ20 της Βehringer, για την κατηγορια στην οποία ανήκουν, έχω μόνο θετικές εντυπώσεις!

 

Τα έχω χρησιμοποίησει και τα 2 με μπάσσο, κοντραμπάσσο, πλήκτρα και δεν θυμάμαι τι άλλο!Σε όλα έμεινα ικανοποιημένος!

 

Ειδικά το DΙ20 σκυλί...Τι μπύρες έχει φάει, τι κλωτσιές, τι πτώσεις και ακόμα δουλεύει άριστα!:-D

 

Σίγουρα θα προτιμούσα ένα Radial που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή, αλλά επειδή δεν είναι και καιροί για ανοίγματα, θα έπαιρνα κι εγώ κάποιο Behringer και θα έκανα τη δουλειά μου απροβλημάτιστα!

 

Επίσης, όπως σωστά ανέφερε και ο pkole, σε live καταστάσεις στην ηχητική αλυσίδα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο(ίσως και πιο σημαντικό) κι άλλα πράγματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καιρό τώρα ψάχνω ένα καλό DI για μπουζούκι. Ένας φίλος μου πρότεινε το: Behringer DI100 Ultra ,λέγοντας πως είναι το πιο αξιόπιστο σε σχέση απόδοσης/κόστους. Έχει κάποιος καμιά γνώμη;

 

Έχει τύχει να το αγοράσω(και εγώ και ο αδελφός μου) δοκιμαστικά...Είναι αυτό ακριβώς που σου είπε ο φίλος σου.Η σχέση απόδοσης/κόστους είναι πάρα πολύ καλή.Και απο όσο θυμάμαι έχει γύρω στα 35.Εγώ πιστέυω πως αξίζει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου