Προς το περιεχόμενο

Πρωτοκαθεδρία


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το χαρακτηριστικά ελληνικό γνώρισμα που δεν αφήνει να πάει τίποτα μπροστά είναι αυτό της προσπάθειας της διατήρησης της όποιας πρωτοκαθεδρίας.

 

Σε όλα τα ελληνικά φορουμ η οποιαδήποτε αντίρρηση ή παράθεση αντίθετης άποψης καταλήγει στο να βγει κάποιος να πει "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; ξέρεις με ποιόν μιλάς; θα σου κάνω μήνυση. θα βάλω να σε κάψουν. κλπ κλπ".

 

Έτσι όποιος έκανε κάτι στο μίζερο αυτό τόπο με τα σκυλάδικα και τα μικρομάγαζα έχει ανέλθει στην ανώτερη τάξη και έχει αποκτήσει μία πρωτοκαθεδρία που πρέπει παση θυσία να διατηρήσει.

 

Και φυσικά αυτό δεν περιορίζεται μόνο στα ελληνικά φορουμ, όπου είναι πιο γραφικό γιατί όποιος πιστεύει ότι είναι υπεράνω κριτικής και σχολιασμού δεν έχει παρά να φτιάξει ένα σαιτ και να εκθέτει τις θεωρίες του. Απαντάται σε όλους τους τομείς. Από τους καθηγητάδες που κάποτε είπαν "και ποιός είναι ο Καραθεοδωρής" και τους εκάστοτε καρεκλοκένταυρους μέχρι τους διάφορους κλικαδόρους που απαντώνται στη μουσική, από την εμπορία μουσικών οργάνων (που πριν λίγα χρόνια έλεγαν "ποιός είναι ο τόμαν ή ο μιουζικ στορ, κάνα μαγαζάκι που θα σας φάει τα λεφτά και θα σας πουλήσει πατάτες") μέχρι τους σκυλοσέσιονς, τους διάφορους μάνατζερς και τα παιδιά για όλες τις δουλειές.

 

Είμαι σίγουρος ότι αν πω ότι ο ΧΨ είναι βαρετός και δεν θα τον άκουγα ούτε αν με πλήρωναν, κάποιος που ήπιε κρασί / δούλεψε μαζί του σε κέντρο / αλληλογλυφτηκε σε κάποια φάση θα πει ότι είναι υπεράνω κριτικής, απείρου ήθους και ταλέντου και κωλοσός της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας, αλλά ταυτόχρονα θα θάψει άλλους που αφήσαν ένα σημάδι στο μουσικό γίγνεσθαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοειται οτι εχεις δικιο αλλα εδω που εχουμε πεσει τι να γινει οταν ολοι αυτοι που αναφερεσαι ειναι καθεστος...

 

Πανος

ead, Follow or Get out of the way !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου