Προς το περιεχόμενο

SMPRo M-Patch 2


Smyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας Νοιζάδες, έχω ένα θέμα και θα εκτιμούσα να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μου.

 

Έχω την EMU 1212m με πολύ καλούς DACs και τα Tannoy Reveal 8Ds. Θέλω να παρεμβάλλω στο αναλογικό σήμα μία έξοδο για ακουστικά, και σκέφτομαι να πάρω το M-Patch 2 http://www.smproaudio.com/MPATCH2.htm.

 

Διάβασα στο νετ ότι η έκδοση 1 του m-patch http://www.smproaudio.com/MPATCH.htm χαλάει κάπως την εικόνα και το βάθος της στερεοφωνίας, οπότε κάπως "σκιάχτηκα". :)

 

Έχει κανείς εμπειρία με το προιόν, την έκδοση 1 ή 2?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προφανώς εννοείς τους πολύ καλούς dacs της emu. και εμένα με είχε προβληματίσει κατι τέτοιο στο παρελθον (ήθελα volume knob controller),είχα πάρει το m-patch2 & το αντίστοιχο samson για δοκιμή στο σπίτι.το mpatch ήταν passive controller αν θυμαμαι καλά,υποτίθεται δλδ πως δε θα χρωματιζε τον ήχο της emu.

τελικά τα επέστρεψα και τα δύο ,το μεν samson για τον πολυ θορυβο που έβγαζε,το δε mpatch επειδή ακριβώς αντιμετώπισα προβλημα στερεοφωνίας.

σε χαμηλές εντασεις (home studio εντασεις δλδ),πότε ακουγόταν το αριστερο ηχείο πιο πολύ,πότε το δεξί,πράγμα πολυ εκνευριστικό.σαν headphone amp επίσης δεν αξίζει,καλύτερα να πάρεις έναν dedicated σε φορμά adat (ή ένα φθηνό mini disc) ή μια καλή κονσόλα. επίσης καλή επιλογή το mackie big knob (είναι super αλλά αν έχεις μόνο ένα set monitors είναι overkill)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

spirou ευχαριστώ για την απάντηση.

 

Ναι το mpatch ειναι passive σε αυτο βασίζομαι για την ποιότητα του σήματος. Το mpatch 1 η 2 δοκίμασες?

Ναι το mackie big knob είναι πολύ καλό αλλά και έχει πολλά παραπάνω απ ότι χρειάζομαι.

Βασικά έχω κάνει την 1212m -> 1820m με την αγορά του audiodock m, αλλά σκέφτομαι να το πουλήσω αφού τώρα το χρησιμοποιώ μόνο και μόνο για τα ακουστικά μου.

 

Όπως φαίνεται όμως δε βλέπω κάποια ποιοτική εναλλακτική, εκτός αν πάω σε μίκτη που θα μου κοστίσει τα ίδια και παραπάνω λεφτά με το audiodock.

 

Υπάρχουν adat ενισχυτές ακουστικών? Έχεις κάτι ποιοτικό και φτηνό να προτείνεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου