Προς το περιεχόμενο

Audio Interface Audinate Dante ή κάτι άλλο???


Experimental

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρες παίδες!

 

Έχει χρισημοποιήσει κάποιος η γνωρίζει για τα audio interface της Dante η κάτι παρόμοιο με ethernet?

 

Ενδιαφέρομαι να κάνω μια Yamaha 01v96v2 και κάρτα ήχου με την παρακάτω κάρτα: http://www.thomann.de/gr/yamaha_my16aud_dante.htm

 

Πιστεύετε ότι αξίζει το βήμα αυτό η είναι καλύτερο να πουλήσω την κονσόλα και να πάω για μιά άλλη κάρτα ήχου με PCI EXPRESS η Firewire και κάποιο daw controller με motorized faders όπως τα bcf 2000 της Behringer??

 

Αυτή την στιγμή δουλεύω με μια E-MU 1616Mv2 και είναι καιρός να την αλλάξω πιστεύω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχω δουλέψει καποιο interface της Dante αλλά αν θες τη γνώμη μου καλύτερα θα ήταν να μην πουλήσεις την κονσόλα σου αφού εκτός ότι είναι αρκετά ποιοτική σε θέμα converter και preamps και κατασκευής γενικά, την έχεις μάθει και σε έχει βολέψει μέχρι τώρα. Με το Dante card θα έχεις 16 in/out και θα δουλεύεις και την κονσόλα σαν DAW Controller που όπως και να το κάνουμε έχει καλύτερη αίσθηση από τα φθηνά BCF2000.

Λογικά με την εν λόγω κάρτα θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου, ψάξε όμως για reviews στο νετ και σε φορουμς για την απόδοση της.

 

Αν σε βολεύει η EMU γιατί να αλλάξεις?

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι ότι δεν αξιοποιώ στο σημείο που θα έπρεπε την κονσόλα.. Με άλλο σκοπό αγοράστηκε και με άλλο χρισημοποιείται..

Το να την χρισημοποιώ για daw controller και audio interface και όχι για ηχογραφήσεις φωνής,οργάνων και λιπά που στη τελική για αυτά είναι κυρίως φτιαγμένη και εκεί θα δω τους converters και τα preamps είναι σαν να έχω μια πολύ καλή κιθάρα και να την έχω μονάχα για να παίζω το ντο-ρε-μι και μετά να χαίρομαι που την κρατάω στα χέρια μου..

Έχω ακούσει καλά πράγματα για τις κάρτες της Dante πράγματα όμως που πιστεύω οτι θα ακούσω και για αλλες κάρτες ήχου στα χρήματα που κάνει(600ευρώ).

Καταλαβαίνεις τι εννοώ..

Τώρα για τα bcf δεν πάω ιδιαίτερα την behringer, συμφωνώ ότι σαν daw controller η yamaha υπερτερεί αλλά τα θεωρώ μια τίμια και σωστή λύση για αυτό που κάνουνε..

 

Η EMU πραγματικά είναι αξιόπιστη και μια κάρτα η οποία μπορεί να σου δώσει πολύ καλά αποτελέσματα για τα χρήματα που κοστίζει αλλά με τους τομείς που ασχολούμαι( Μίξη-PreMastering-Παραγωγή) πιστεύω ότι χρειάζομαι κάτι καλύτερο γιατι ο τομέας της επεξεργασίας του ήχου είναι αυτός με τον οποίο ασχολούμαι περισσότερο και θέλω να εξελίξω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου