Προς το περιεχόμενο

ηλεκτροακουστικη μεχρι 300 ευρω


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 29
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

να προτιμησω takamine H fender ?

 

Γιατι αλλες δεν εχει?  ;)

Αφου το budget ειναι περιορισμενο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις μια που εχεις δοκιμασει και σου αρεσε/σε βολεψε! Ειναι σιγουρα η καλυτερη λυση!

 

Προσωπικα εχω μια ιδιαιτερη συμπα8εια στις Art & Lutherie αλλα δεν εχω παιξει με προσφατα μοντελα http://www.thomann.de/gr/art-lutherie_steel_string_acoustic_guitars.html ( τη δικη μου πρεπει να την εχω 15ετια)

βλεπω οτι βγαινουν κατιτις παραπανω :(

και σαν δευτερη προταση τις dreambow που ετυχε να δοκιμασω σχετικα προσφατα

(αν εισαι Αθηνα http://www.ddimou.gr/?page=subcategory&id=24

www.mario-art2.blogspot.com

www.mario-art.blogspot.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για το μηνυμα αλλα θα ηθελα να ακουσω και αλλες συγκεκριμενες προτασεις σε μοντελα των 2 εταιρειων που εχω αναφερει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να προτιμησω takamine H fender ? εχετε αποψη για καποιο μοντελο? θα περιμενω απαντησεις σας,ευχαριστω.

Υπάρχουν πολύ καλύτερες σε αυτά τα λεφτά .... έχω δοκιμάσει και από τις δύο που ανέφερες μου άρεσε η fender για backing συγχορδίες κτλ φάση .Η τακαμινέ για πιο σόλο φάση ίσως και λόγω σχήματος αυτή που είχα δοκιμάσει.Αλλά επειδή πρόκειται για ακουστικά όργανα αυτό που λένε στις ηλεκτρικές να τις δοκιμάζει κάποιος μόνος του εδώ  επιβάλλεται.Εγώ έχω μια ashton πολύ φτηνότερη (και καλύτερη κατ'εμέ) και καλή εντύπωση μου κάναν οι lag στα 300 +
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά έχω την fender telecoustic.

Δεν είναι σπουδαία κιθάρα μεν αλλά μια κιθάρα εργαλείο.

Για τα λεφτά της μια τιμια πρόταση. Ο ακουστικός της ήχος είναι ρηχός.

Αν όμως την θέλεις για live, τότε ο ήχος του piezo της fishman δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολύ ακριβότερες κιθάρες για να μην πω ότι ακούγεται και καλλίτερα από πάρα πολλές ενώ μπορώ με βεβαιότητα να σου πώ ότι δε θα μικροφωνίσει με καμμία κυβέρνηση ακόμα και σε πολύ δυνατές εντάσεις εκτός και αν τα γκάζια αγγίζουν το όριο του κανίβαλου όπου εκεί ΟΚ ότι και νά χεις θα μικροφωνίσει.

 

Στα συν της ότι είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΗ (και άρα κουβαλιέται σαν δεύτερο όργανο - αν παίρνεις και ηλεκτρική μαζί σού - πολύ εύκολα, πολύ λεπτό σκάφος και άρα χωράει σε στάνταρντ θηκη ηλεκτρικής, ή ακόμα καλλίτερα σε μια διπλή θήκη όπου βαζεις και την ηλεκτρική σου και αυτήν μαζί. Το σκάφος της είναι από συνθετικό υλικό και δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγρασίες και αεροπλάνα και το μπράτσο της από maple, λεπτό και πολύ άνετο.

Την έχω πάνω από 3 χρόνια και έχω οργώσει την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί της χειμώνα καλοκαίρι. Το μπράτσο παρέμεινε ολόισιο όπως την πρώτη μέρα με action σχεδόν να ακουμπάνε οι χορδες στην ταστιέρα χωρίς ποτέ να ταστάρει ή να τρίζει δεν πά να είσαι σε νησί με 90% υγρασία.

 

Οπως είπα και πρίν αν ψάχνεις για κάποιο εξαιρετικό ακουστικό όργανο τότε η Telecoustic δεν φτουράει. Αν ψάχνεις για ένα χρηστικό εργαλείο για τη δουλειά σου στα live, αξιόπιστο, εύκολο και απροβλημάτιστο με καλό ήχο στο PA, και κανένα απολύτως άγχος για μικροφωνισμούς σφυρίγματα και eq που σφάζει το σύμπαν για να σωθεί η κατάσταση, τότε κατ εμένα δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή. Ο ήχος της στο ηλεκτρικό κομμάτι βάζει άνετα κάτω Godin για πλάκα. Αν μάλιστα είσαι πρωτίστως ηλεκτρικός κιθαρίστας πίστεψε με το χέρι σου δε θα καταλάβει καν ότι παίζει σε ακουστική ακόμα και με 11άρες.

 

http://www.musiciansfriend.com/guitars/fender-standard-telecoustic-acoustic-electric-guitar/581093

 

ή

 

http://www.thomann.de/gr/fender_standard_telecoustic_bk.htm

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου αν το budget σου φτάνει τα 300 ευρώ τότε ξέχνα Fender και Takamine !!!

Πρώτον γιατί η Fender στις ακουστικές δεν παίζει με τίποτα και πουθενά και η Takamine παίζει από 500 ευρώ και τον ανήφορο για κάτι καλό!!!!

Κοίτα κάτι σε σκέτη ακουστική... και αν σου αρέσει αργότερα βάλε και κάποιο σύστημα piezo !!!

Κοίταξε κάτι σε Walden ή Yamaha... πολύ αξιόπιστα όργανα και παίρνεις πολλά παραπάνω από ότι πληρώνεις !!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πω το ίδιο που λέω πάντα,στις αγγελίες κοίταξες?

 

Δεν σου λέω ντε και καλά να πάρεις από εκεί αλλά μπορεί να τύχει να βρεις σε πολύ καλή κατάσταση και να δώσεις τρακόσια γιούρια για να πάρεις μια κιθάρα που μπορεί ως καινούρια η αξία της να είναι ακό μα και πάνω από πεντκόσια γιούρια

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα αποκλεισω τελικα τις 2 που ειχα αναφερει,δεν αποκλειω καποια απο τις αγγελιες,τεινω ομως προς την walden 350 D .

Και πολύ καλά θα κάνεις... τα χαρακτηριστικά της δεν υπάρχουν ακόμη και σε κιθάρες πάνω από 600-700 ευρώ !!! Ευκολόπαικτη και πολύ δυνατός ήχος ακόμη και σε fingerstyle picking!!!!
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου