Προς το περιεχόμενο

human license


gnd79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια και χαρα σε ολους.θα ηθελα να μοιραστω την χαρα της ανακαληψης μια  μπαντας την οποια την εχει φτιαξει ενας γειτονας μου τον οποιο τον ειχα συναντησει μια και τελευταια φορα στο σπιτι ενος κολλητου μου,να ητανε το 95' μαλλον και ειχαμε παιξει λιγο με τις κιθαρες(κυριως τον χαζευαμε δηλαδη :-X)

  ειναι απο τι ειδα η μπαντα απο το 2009 και παιζουνε hard rock προς νοτο πλευρα.απο'τι ειδα εχουν και site υποκατασκευη 

http://www.humanlicense.com/ 

 

και παιζουν και live απο'τι βρηκα στο γουγλη χωρις να πολυ ψαξω μιας και δεν εχω πολυ χρονο γενικα.τα τραγουδια απο΄τι μου ειπε ο κολλητος που ψιλοκραταει επαφη τα γραφει μονος του,εχει γραψει ολα τα οργανα και οι υπολοιποι του γκρουπ ειναι πιο πολυ για τα live  και εχει φτιαξει και δισκο.οποιος εχει καλυτερη ενημερωση για το γκρουπ καλο θα ητανε, γιατι και εγω  οτι μου σφυριξανε γραφω .

  ο τυπος παιζει ΤΡΟΜΕΡΗ κιθαρα :o,εχει καταπληκτικη φωνη :o και αξιζει να τον τσεκαρετε.δεν το κανω για διαφημηση αλλα κατι τετοια ειναι κριμα να θαβονται.τσεκαρετε εδω  και καλη ακροαση.

 

Human License - Lunatic

 

https://soundcloud.com/humanlicense

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου