Προς το περιεχόμενο

μαγνήτες fender


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους έχω μία fender american standard stratocaster και σκέφτομαι να αλλάξω τους μαγνήτες της.είμαι ανάμεσα στους fender texas special και τους fender custom shop 69.το στυλ που παίζω είναι ροκ του 60 πανκ του 70 καθώς και λίγο γκαρατζ.ποιοι θα ταιριάζουν καλύτερα?

odium humanis generis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bρε Άρη, τέτοιες εποχές, έξοδα; Γιατί δεν μπορείς να παίξεις τη μουσική που σου αρέσει με τους μαγνήτες που έχει η κιθάρα σου; Επίσης γιατί διαλέγεις μαγνήτες που είναι εντελώς διαφορετικής "ηχητικής φιλοσοφίας" μεταξύ τους. Δηλ. T.S. με παραπάνω σήμα & μεσαία και 69 με χαμηλό σήμα, λίγα μεσαία και ψιλοτσιμπημένα πρίμα. Μήπως θα 'πρεπε να το ξανασκεφτείς;

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστα τα λεει ο Νεστορας....!!

οποτε πας στον παππου και ξεμπερδευεις με 85 ευρω στην πορτα σου !!

 

Keystones Set κοιτας.....

 

http://wildepickups.com/Wilde_Bill_s_Keystones.html

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου αρέσουν και τα δύο σετάκια .τα έχω ακούσει σε άλλες στρατ είναι αυτο που θέλω.βασικά για να το θέσω καλύτερα ποιο σετ έχει πιο πολύ ατάκα?

odium humanis generis

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.βασικά για να το θέσω καλύτερα ποιο σετ έχει πιο πολύ ατάκα?

 

Δεδομενου του γεγονοτος οτι οσο πιο κοντα ειναι οι μαγνητες στις χορδες τοσο γρηγοροτερη αττακα εχεις,το πιο hot σετ θα σου δωσει και την γρηγοροτερη αττακα (μια και ουσιαστικα θα μπορεσεις επειδη ειναι πιο hot να εχεις μεγαλυτερη εξοδο ακομα και αν τους τοποθετησεις στο λογικο υψος που ολες οι strat απαιτουν για να μην υποφερουν απο "στρατιτιδα").

 

Βεβαια η αττακα δεν ειναι και τιποτα το...τρομερο...σαν χαρακτηριστικο στον ηχο (εκτος κι αν παιζεις τρομακτικα γρηγορα και δεν σε...προλαβαινουν οι μαγνητες... ;D) και δεν εχω ακουσει κανενα μαγνητη strat που να...υποφερει απο ελλειψη ....αττακας...

 

Σε συμβουλευω λοιπον να παρεις τους μαγνητες που σου αρεσουν σαν ΣΥΝΟΛΙΚΟ ηχητικο αποτελεσμα...αν και λογικα αφου βλεπω οτι κατα 90% παιζεις απο βρωμικα εως πολυ βρωμικα οι TS ειναι καλυτερη επιλογη.

 

Βεβαια μη ξεχνας οτι και οι μαγνητες της κιθαρας σου ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με SF, οι μαγνήτες μαμά είναι μια χαρά. Αν κάτι σου φταίει, δοκίμασε καλύτερο καλώδιο, να έχεις πάντα φρέσκιες χορδές για να έχεις ατάκα, ίσως να αλλάξεις πετάλι, πάντως οι μαμά μαγνήτες είναι μια χαρά. Μήπως να δοκίμαζες μια τέλε για πιο garage και punk?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου