Προς το περιεχόμενο

Pickup review( seymour duncan litl' 59 ) και νεα θεση μικροφωνου (video inside)


blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aνοιγω ενα θεμα λοιπον εκ μερους του αγαπητου σε ολους μας aris17561.Στο παρακατω βιντεο θα παρακολουθησετε οπως λεει ο τιτλος μια fender stratocaster mexico με την αναβαθμιση του SD lil' 59 στη γεφυρα και δυο fender SCN στις θεσεις middle και neck αντιστοιχα.

 

Σας ζητουμε και απαιτουμε(η αφεντια μου και ο Αρης) να κρινετε εκτος απο τον ηχο των μαγνητων και τη νεα θεση του sm57 στο v30.

 

Η δικη μου αποψη ειναι οτι η διαφορα με τα προηγουμενα βιντεο ειναι χαωδης και η ποιοτητα ειναι βελτιωμενη προς το καλυτερο...

 

Για οποιον το βλεπει για πρωτη φορα ας κατατρεξει σε προηγουμενα βιντεο του χρηστη aris17561 ωστε να αντιληφθει τη οποια διαφορα...(δε το βαζω κατ'ευθειαν για να μη τεμπελιαζετε,να δειτε και αλλα βιντεο και να κανετε και like).

Ιδου:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Μπράβο παιδιά πολύ ωραία δουλειά!!Πολλά επίπεδα ανώτερη ηχογράφηση από τις προηγούμενες,φαίνεται από τα πρώτα δευτερόλεπτα.Όσον αφορά τον μαγνήτη,δεν είναι ιδιαίτερα του γούστου μου,είμαι ή του ύψους (EMG Active και τα μυαλά στο blender) ή του βάθους (Dimarzio HS series).Παρ'όλα αυτά μου άρεσε,δε λέω πως θα τον επέλεγα για κάποια Strat,αλλά τη δουλειά του την κάνει!Συνεχίστε ακριβώς ό,τι κάνετε,όπως το κάνετε!!Κανονίστε να παίξουμε παρέα καμιά φορά!

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίος ο ήχος! Αν τον συγκρίνω με τους αρκετά μουντούς ήχους που είχε τελευταία σε μερικά βίντεο ο Άρης είναι πολύ καλύτερα εδώ.

 

Για τους μαγνήτες τώρα. Στα καθαρά μου άρεσαν περισσότερο οι Fender. Ο SD ήταν πολύ ξουράφι. Στα βρώμικα με άρεσε πολύ όμως (ο SD)!

 

Μπράβο παιδιά!  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι οτι επαιρνε λιγο λιγοτερο γκαζι αλλα μεναμε σε παρομοιες ρυθμισεις με τις προηγουμενες φορες ωστε να ειναι εμφανης η διαφορα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου