Προς το περιεχόμενο

Ulli Boegershausen


Ritchie22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ξέρει κανεις αυτόν τον τύπο;;;;; Τον άκουσα από το site της lakewood και ο τυπος απλα ξερει να παίζει κιθάρα... Οποιος ξέρει οτιδήποτε ας βοηθήσει plz γιατί την έπαθα όπως όταν πρωτοάκουσα bert jansch. Αν δεν τον ξερεται καθόλου μπείται στα dowloads της lakewood. Αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς παρεξήγηση πριν κάνω το post είχα μπει στο site του. Αλλα αυτό που ήθελα είναι αν είχε ακούσει κάποιος cd του ή τον είχε δει και είχε μια καλύτερη άποψη. Πάντως από τα δείγματα που έχει στο site του είναι φανταστικός. Αν με ρωτάγανε σαν ποιον θα ήθελα να παίζω ακουστική παίζει να έπερνε την θέση του bert jansch. Αν και μπορεί να παράταγα την μελωδία και των δύο για το κέφι που βγάζει ο Rory Gallagher με ακουστική. Long Live Rory.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.gerdleonhard.net/2006/08/a_good_friend_a.html

 

Φάτε μια ξενέρα σαν κιθαρίστες... Πόσοι άραγε μπορούμε να παίξουμε δύο μελωδίες ταυτόχρονα, η να βγάλουμε κάτι αργό που να λέει τόσο πολυ; Παω να βρω καποιον να μου κλίσει το στόμα τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου