Προς το περιεχόμενο

Revalver MK III πρόβλημα με cubase 5 και E-MU 0404


DaRkNezZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημέρα σε όλους

 

Εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω το revalver III σε ισχυρό PC (core i7) και κάθε φορά που δουλεύω στο cubase μετά απο λίγο, άλλοτε 5 λεπτά άλλοτε 1 ωρα, ο ήχος αρχίζει και κάνει διάφορα "χρατσ χρουτσ", "παγώνει" κλπ... η λύση που συνήθως ακολουθώ είναι να ανοιγοκλείνω τον διακόπτη της κάρτας ήχου (e-mu 0404 εξωτερική) και μετά όλα οκ, για να εμφανιστεί ξανά το πρόβλημα μετά απο λίγη ώρα. Τελευταία το πρόβλημα ειναι πολύ έντονο, εγκατέστημα και το demo του revalver mk iii.vdot και όλα πάνε χάλια.

 

Καμιά ιδέα ? έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αν και δεν συνηθιζεται :P οχι δεν ειναι σπασμένο (το cubase). Αλλά το πρόβλημα νομίζω πρέπει να έχει να κάνει με την κάρτα αφού όταν την κλείνω και την ανοίγω προσωρινά διορθώνεται. Επίσης η creative είναι τραγική στην υποστήριξη. Ο μοναδικός driver είναι αρχαίος και beta έκδοση. Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου