Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για hot rod deluxe 3


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα γκάιζ,

ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ (με κάποια μόντα) να ελέγξω με footswitch το reverb του hot rod μου που τόσο αγαπώ 8)...μου φαίνεται λίγο δυσλειτουργικό το γεγονός ότι δεν έχουν δώσει αυτή τη δυνατότητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν είναι δύσκολο δεν μπορώ να το κάνω μόνος, εφόσον δεν έχω τεχνικές γνώσεις στους ενισχυτές...από την άλλη δεν θα ήθελα να διαλύσω τον ενισχυτή μου με κίνδυνο να πάθει κάτι για να φτιάξω το switch... αν ξέρεις την διαδικασία και μου εξηγήσεις λίγο τι χρειάζεται θα με βοηθούσες πολύ!

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο πιο απλός τρόπος αλλά με κίνδυνο να προστεθεί θόρυβος στον ενισχυτή είναι με ένα διακόπτη (footswitch) να γειώνεις την έξοδο του reverb tank (ή την είσοδο του τελεστικού reverb recovery). Εναλλακτική σε αυτό είναι αντί να γειώνεις αυτό το σημείο, να γειώνεις το μεσαίο δρομέα του reverb pot.

 

Ο καλύτερος τρόπος, χωρίς κίνδυνο θορύβου, είναι να προσθέσεις ένα relay εσωτερικά ώστε να κάνει αυτή τη δουλειά. Έτσι δεν θα "τρέχει" το σήμα σου εξωτερικά όσα μέτρα είναι το καλώδιο του footswitch.

 

Εννοείται ότι πρέπει να προσθέσεις και ένα jack στο σασί ώστε να μπορείς να συνδέεις το συγκεκριμένο footswitch.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου