Προς το περιεχόμενο

Μικρός λαμπάτος


Wildchild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω έναν μικρό λαμπάτο ενισχυτή γύρω στα 15W σε μικρό budget φυσικά. Θέλω να τον συνδυάσω με sansamp tri ac άρα δεν με ενδιαφέρει να έχει βρώμικο κανάλι. Θα τον χρησιμοιποιώ πιο πολύ για πρόβες με το συγκρότημα.

 

Έχω καταλήξει στους Ibanez Valbee (από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ καλός, και έχω ακούσει καλές γνώμες και έχει μονο 200 ε, αλλά το 6,5" μεγάφωνο και τα 5W με γεμίζουν αμφιβολίες για τον αν θα αντέξει στην πρόβα)

Επόμενη επιλογή ο Laney Lc15 ή Lc15R, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν αξίζει η διαφορά χρημάτων για τον δευτερο ( έχει παραπάνω reverb, fx loop, speaker out )

 

Ξέρετε που μπορώ να τους ακούσω για να σχηματίσω μια γνώμη καθώς και που μπορώ να τους βρώ φτηνά στην Ελλάδα ?

 

Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Laney γενικά είναι καλή επιλογή για καλό ήχο και σχετικά χαμηλό budget. Εγώ θα σου πρότεινα να πας μια κλάση ισχύος πιο πάνω για να είσαι 100% σίγουρος ότι θα βγεις στις πρόβες καλά και να μην χρειάζεται να παίζεις στο 10.

Θα σου πρότεινα λοιπόν τον LC30, βέβαια κοστίζει 600 ευρώ αλλά νομίζω ότι με τα 15W ίσως να μην είσαι άνετα. Πάντως τα αξίζει τα λεφτά του!

 

Αν τώρα είσαι σίγουρος ότι 15W σου φθάνουν ο LC15 δεν είναι κακή επιλογή. Κοίτα όμως και τον Epiphone Valve Standard (στα 400 ευρώ περίπου) και τον Fender Blues Junior (στα 500).

Αν μπορείς άκουσέ τους όλους καθώς έχουν αρκετά διαφορετικό χαρακτήρα και μην λυπηθείς μερικά χρήματα παραπάνω αν βρεις αυτό που σου πάει καλύτερα σαν ήχος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον για LC15 ή LC15R το βλέπω. Μπορώ να τους δοκιμάσω στο Νάκα... Αλλά από που να τους αγοράσω? Πάντως από κει αποκλείεται έχει 350 ο LC15 και 450 ο LC15R. Τα μεταφορικά πόσο πάνε για ενισχυτή από Θωμά ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να ακούσεις τον Fender Pro Junior...δυστυχώς δεν έχω άποψη για αυτον που βγαινει τώρα, μιας και δεν τον έχω ακούσει, αλλά ο tweed είναι απλά απίστευτος...τσέκαρε στο ebay... (ο Blues Junior μου φάνηκε πολύ "πλαστικός" και χωρίς χαρακτήρα ενισχυτής...)

 

Εξαιρετικός επίσης είναι και ο Carvin Vintage 16 !

www.intravenus.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η απόφαση μάλλον έχει ήδη ληφθεί προς laney μεριά, πάντως με 500Ε παίρνει κανείς 100 βαττ και 2 12άρια full tube peavey valveking (οπότε το πρόβλημα στην πρόβα θα το έχουν οι άλλοι στη μπάντα :lol: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου