Προς το περιεχόμενο

Που ειναι οι μαγνητες?? οεο?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντι για μαγνήτες αυτές εχουν πιεζοηλεκτρικά στοιχεία στη γέφυρα. Αυτα έιναι κάτι κρύσταλλα που αμα πιεσθούν παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα (εξ ου και το όνομα).

 

Οπότε τα βάζουν κάπου στους καβαλάρηδες φαντάζομαι και οι δονήσεις των χορδών τα συμπιέζουν/αποσυμπιέζουν και αυτά παράγουν σήμα. Αυτό είναι συνήθως πολύ ασθενές για αυτο και αυτά τα οργανα έχουν συνήθως on-board προενισχυτές.

 

Ένα καλο είναι οτι αφού δεν βασίζονται στον ηλεκτρομαγνιτισμο δεν υπάρχει η προυπόθεση τον μεταλλικών χορδών. Έχει ακούσει κανένας καμια τέτοια κιθάρα με ναυλον χορδές; Αξίζει τιποτα σε σχέση με μια κλασσική;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάντε μια βόλτα στο Νάκα για δοκιμή. Οι μικρές model 300-600 δεν λένε πολλά πράγματα και το μπράτσο είναι σαν σκουπόξυλο. Η 700 είναι καλύτερη αλλά για 1400 ευρώ...(ήδη τη δίνει προσφορά στην Αγ.Παρασκευή 900 γιατί πρέπει να τους έχουν μείνει). Εγώ μετάξύ μας κάποια εποχή την σκεφτόμουνα...αλλά με κράξανε στο forum.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου