Προς το περιεχόμενο

Boss RC 300 - Απορίες...


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλό μήνα! Τον τελευταίο καιρό έχω μπανίσει το looper της boss RC 300 και έχω μείνει άφωνος με τις δυνατότητές της και με την ποιότητά του... Σαν gear έχω μόνο κιθάρα και ένα equalizer GE 7 της boss κι αυτό.

Η βασική απορία μου είναι. Εκτός από το loopάρισμα που είναι και το βασικό χαρακτηριστικό της πεταλιέρας, έχει και άλλα εφφέ ικανοποιητικά ή θα χρειαστεί να αγοράσω ξεχωριστά και κάποιο άλλο εφφέ για να βγάλω άκρη? Παίζω λαϊκά και κρητικά κατά βάση! Ας μου δώσει τα φώτα του όποιος έχει εμπειρία!

Ευχαριστώ προκαταβολικά! Cheers!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εχει καποια εφφε πανω (που ειναι αρκετα αναλυτικα), αλλα ειναι κυριως για τις λουπες. Δεν ειναι και τοσο ευχρηστο να το χρησιμοποιεις και σαν λουπιερα και σαν εφφε ταυτοχρονα λαιβ. Εχει πολυ πατημα για να ηχογραφησεις κατι με εφφε πανω, μετα να αλλαξεις εφφε να ξαναηχογραφεις κτλ. Εγω το βρισκω πιο πρακτικο να το χρησιμοποιω μονο σα λουπερ με ενα pod xt πριν. Αν παντως θελεις κατι ιδιο σε καθε φραση μιας λουπας (πχ reverb) θα σαι οκ.

 

Μπορεις να κατεβασεις το μανουαλ που εξηγει αναλυτικα πως λειτουργουν τα εφφε του γαι να δεις αν σε καλυπτει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου