Προς το περιεχόμενο

Pat Metheny Cover-Third Wind solo


gathulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει τι να πω τώρα! :o

Πάρα πολύ δύσκολο αυτό που κάνεις, όμως ....

....έχω μια πρόταση (απλά μια ιδέα) να σου κάνω.

 

Αφού ανεβάζεις ένα τέτοιο video, και από την στιγμή που παιχτικά είσαι σε τέτοιο υψηλό επίπεδο (και λογικά θα εισπράξεις θαυμασμό), γιατί δεν κάνεις και κάτι λίγο πιο "παραγωγικό-ουσιαστικό"?

 

Να σπάσεις δηλαδή (μετά το τέλος του video που το παίζεις ολόκληρο) το σόλο σε φράσεις, και να δοκιμάσεις να μιλήσεις γι' αυτές (παίζοντας τες αργά), αναλύοντας κάθε μία τεχνικά, μελωδικά, και σε σχέση με το αρμονικό background, έτσι ώστε να είναι και εποικοδομητικό για άλλους αυτό που κάνεις. ;)

 

Κάποιες από τις φράσεις αυτού του σόλο είναι από τις κλασσικότερες φράσεις του Metheny και κάτι τέτοιο θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο σε όλους μας. :)

 

Μπράβο και πάλι μπράβο. :)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ φίλε μου να είσαι καλα.οσο για την προταση σου την εχω σκεφτεί αλλα ειναι λιγο δύσκολο να το κανω εγώ,γτ το βιντεο θα βγεί τεράστιο.δευτερον,μην φανταστείς οτι αρμονικα το έχω ολο.ειναι σε ορισμένα σημεία πολύ advanced αυτα που παίζει κ δεν νοιώθω ετοιμος να τα παρουσιάσω.ίσως κάποια στιγμή αργότερα μεσα απο τα μαθηματα που κανς με το δασκαλο μου να τα 'πιάνω' καλύτερα.παντως σε ευχάριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου