Προς το περιεχόμενο

KRK Rokit *G3* στο Ελλάντα ;;;


NikosKeyz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η καινούρια γενιά της σειράς Rokit κυκλοφόρησε στις αρχές αυτού του μήνα και το θέμα είναι...

Υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που να τα προμηθεύει;;; Μετά από ώρες γκουγκλαρίσματος μόνο για τα G2 βρήκα...G3 πουθενά...μόνο εξωτερικό.

 

(πιο συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για τα 5άρια [Rokit 5])

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι να μη ρωτησεις στα καταστηματα απο τα οποια εχεις υποψιν να αγορασεις τα ηχεια, αν εχουν στο προγραμμα να φερουν τα συγκεκριμενα ηχεια; Αν δεν εχεις σκοπο απαριατητα να καταθεσεις αξιοσεβαστο ποσο σε συγκεκριμενο μαγαζι του τοπου σου και θες τα ηχεια αμεσα,μπορεις πιστευω να παρεις τα ηχεια και απο αξιοπιστο μαγαζι εξωτερικου,οπως thomann ,musicstore κλπ. Επισης στο "Ελλαντα" οπως ειρωνικα αναφερεις εχω παρατηρησει καινουρια προϊντα  να ερχονται με καθυστερηση το πολυ ενος μηνα,αν προφανως προκειται για προϊον που προκειται να εχει απηχηση. Καταστηματα οπως athensproaudio πιστευω πως αγγιζουν προσδοκιες μεγαλων καταστηματων του εξωτερικου,αρα λοιπον ενα απο τα ατου τους ειναι η αμεση ανταποκριση στα νεα δεδομενα της αγορας.

 

Καλως ορισες  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

 

Αν εξαιρέσεις το Low freq knob και μια μικρη αλλαγη στο design, τα g3  με τα g2 είναι τα ίδια.

 

Η τιμή των G2 έχει πέσει (και στην Ελλάδα) λόγω αλλαγής μοντέλου και νομίζω οτι αξίζει να πάρεις τα 6αρια g2 αντι για τα 5αρια g3. Στο λέω επειδή τα έχω ακούσει όλα (5-6-8) και τα 6αρια μου άρεσαν πιο πολύ από όλα.

 

Τα G3 βέβαια δεν τα εχω ακούσει οπότε στην θέση σου θα περίμενα για να τα ακούσω σε κάποιο μαγαζί δίπλα στα g2 και να κρίνω. Δεν νομίζω να αργήσουν να έρθουν.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Στάθη, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα το μαγαζί του Naka έχει την καλύτερη τιμή στα G2... και σύμφωνα με reviews που διάβασα από αξιόπιστες πηγές το freq range έχει διευρυνθεί απίστευτα πολύ, όπως και η παραμόρφωση του σήματος καθώς και αρκετά άλλα... Θα κάνω κάποια τηλέφωνα να ρωτήσω και θα επιστρέψω για να σας γνωστοποιήσω τις απαντήσεις που πήρα (όχι ότι δεν ξέρουμε ποιές θα είναι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου