Προς το περιεχόμενο

Roland modules me superior drummer 2.0 κ e-drum JOBEKY pro


mogolos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια,

 

Μια ερωτηση οποιος γνωριζει.Για να χρισιμοποιησω το superior drummer 2.0 με midi μονο σε ηλεκτρονικη ντραμς Jobeky παιζει ρολο εαν θα ειναι Roland TD-6V h Roland TD-30 δηλαδη θελω να πω εαν παιζει καποιο ρολο το module στο  superior drummer 2.0.  Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παίζει ρόλο αν ο εγκέφαλος υποστηρίζει dual zone ή triple zone pads. Το superior παίζει με οποιοδήποτε εγκέφαλο και να φοράς, αλλά θα έχεις διαφορά στις ζώνες ανάλογα το μοντέλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Κάποια μεγάλα μοντέλα TD (π.χ. 10/20/30), έχουν καλύτερα - πιό αναλυτικά edit αν θες, όσον αφορά κάποιες παραμέτρους που έχουν να κάνουν και με το MIDI.

Αυτό βέβαια, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις δυνατότητες αυτές που για κάποιους είναι λεπτομέρειες και για κάποιους άλλους σπαζοκεφαλιές όσον αφορά τον προγραμματισμό.

Θα σε συμβούλευα να κατεβάσεις τα manual του εγκέφαλου(ων) που θες να χρησιμοποιήσεις.

Εάν θυμάμαι καλά, σε έναν μεγάλο εγκέφαλο που έχεις αναλυτικότερη πρόσβαση, εκτός από multi zone, μπορείς να έχεις και multi note στο ίδιο zone, ανάλογα το velocity όπως και στα synths. Για παράδειγμα, ανάλογα το velocity range, κάνεις μετάβαση (κάνεις switch) σε άλλο note number, που σημαίνει σε άλλον ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια με τα zone to ξερω, αλλα εχει να κανει κ με το latency?

 

 

 

Δεν έχει σχέση με το latency.

To latency σχετιζεται με το pc σου(και με την κάρτα ήχου φυσικά).

Η διαφορά που έχει ένα καλό module (στο superior εννοώ) με ένα μούφα, είναι ότι με το μούφα θα έχεις λιγότερες δυναμικές στο παίξιμο σου(γιατί ένα μούφα module βγάζει πολύ λιγότερες από ένα καλό).Δηλαδή θα ακούγεσαι σαν drum-machine!

 

Πάντως το μούφα module δεν έχει να κάνει ούτε με το latency ούτε με την ποιότητα του ήχου που θα ακούγεται(στις δυναμικές που βγάζει βέβαια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου